Stad i Ljus...

FY tusan va bra Anna var i idol idag! Jag tyckte hon var, som reporten Henrik Ståhl på Aftonbladet skrev " Tveklöst bäst ikväll".  Hon har inte varit någon storfavorit hos mig förut, men idag tog hon en stor plats i mitt hjärta.
Här kommer mina favoriter iaf, vilket är baserat på kvällens framträdande.

1. Anna
2. Kevin
3.Alice
4.Robin E

Dessa är de jag lagt ca 50 kr på ikväll! =D

Jävlar om någon av dessa åker ut! Blev så ledsen förra veckan när LouLou åkte ut.:(

Ja vad ska man hitta på nu då? ensam en fredag som denna, godiset är uppätet och ingen att umgås med. stackars mig! Var iaf duktig och tränade idag, tänka sig, fredag å Carro springer på gymmet. Lr springer, det var cirkelträning och jäklar va drygt det var. Kom dock inte upp i min maxpuls men nära! :) Hittade även en träningskompis som jag ska börja gå med på måndagar (box) och fredagar (cirkelträning). Så nu känns det som man kanske är PG.

Lägger in en länk till Annas framträdande eftersom det inte finns på youtube än.

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.695665

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gäsp../yawn

Fy vad trött jag är och om 10 min ska jag börja gå mot Nordsjö. Jobbar 2 timmar idag, 17-19. Although it is quite nice to have something to do, I must say. I am still waiting for my test results, you know the grammar and translation exam I took last week. To be honest, I don’t think it went so well, but there is no reason to worry about it now. So what have I been doing today? Well, absolutely nothing! BORING! GAah, I am thinking about going to the gym after work, but will I have the lust or energy? Hmm, Oh I must recommend you all to watch the TV show Friday night lights, I LOVE IT! And I think you would to!

Well now I must make my self ready for work, pack my bag and put on some mascara! I don' t want to scare the customers away! ;)

I must say, it was really fun writing in english! I should do this more often!

See Ya later! =P

Please don't comment on my grammar or spelling mistakes. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jäkligt nervös!

Ja nu är jag jävligt nervös inför tentan imorgon. Jag försöker å försöker, pluggar å pluggar men ändå går det inte in. Varför ska det vara så svårt att göra rätt på Who och Which? När ska man eller inte använda that i en mening. Varför kommer jag inte ihåg att det heter present simple tense, hur kan jag urskilja the noun i meningarna, vad är determener, Pre/post modifiers, när ska man använda artikel framför noun? Räknebart/Oräknebart! Subject - Verb agreement, Pronoun - Noun agreement, vem bestämmer formen på verbet? Ja ni ser ju! Så finns det någon engelsk grammatik expert ring mig! För jag har mindre än ett dygn på mig att förstå allt det här!  Mitt nr är! =P

Nej nu måste jag göra mig iordning för jag ska till skolan å plugga grammatik med några klasskompisar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Biljetten är bokad!

Ja jäklar nu är biljetten till USA bokad. Den 29 Dec till den 15 Jan kommer jag att vara i USA, Michigan, Kalamazoo, för att hälsa på min söta syster! Det innebär att jag kommer fira nyår i USA! Jäklar vad häftigt! Tycker jag iaf! Så får jag smaka på den Amerikanska kulturen under 17 dagar och känna efter om det är något jag sen vill göra under ett helt år!
Haha det är över 2 månader dit men jag är redan nervös inför resan, att flyga till Chicago själv och sedan ta mig till tågstationen och hitta rätt tåg! Ja det kommer utan tvivlan bli en utmaning och ett äventyr!

Ush grammatik tentan närmar sig. På lördag smäller det, och då rejält tror jag. Jag har tyvärr en känsla av att denna tenta inte kommer gå som jag vill. Det är så mycket nytt och jag kommer inte ihåg hälften, den andra hälften förstår jag inte ens. Men man dör ju inte av att kugga på en tenta! Det är ju bara att göra om den i så fall!

Nej nu måste jag nog fortsätta med plugget, kanske tittar in senare igen!

    

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Fin besök..

Idag kom Mamma och hunden tangen på besök till Falun och stannar över natten! Dagen till ära lagade jag lite fläskfilegryta med ris och sallad. Smarrigt som tusan! Kattis var även här och njöt av mina gudomliga kok konster i köket.. ;) Imorgon blir jag hundvakt, undra hur det kommer gå med tanke på att han är på främmande ort och utan mamma.. hehe..=D

Just nu ligger skithunden å snarkar som en gris! :S

Borde sova jag med, är så trött. Hållt på och städat lägenheten hela dagen så jag är helt slut. Rensat avloppet i duschen och det var nog det äckligaste jag gjort på länge. var så nära på att kräkas..:S Men nu är det rent som tur är! Borde lära mig att man måste göra det oftare än 1 gång per år! haha!

Nej nu är det GodNatt!

        

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag..

jag har precis tryckt i mig en halv pizza, å speciellt gott var det heller inte. Men äta bör man annars dör man! :) Försöker läsa boken som ska vara utläst tills på mån, men som ni ser hittar jag annat "roligt" att göra. Ikväll blir det alkohol och fest. Behöver dränka lite sorger..

Tror jag gillade mina naglar bättre när de var korta. jag tycker verkligen inte om att ha skit under naglarna, å det var aldrig ett problem tidigare. Sen tror jag det var på aftonbladet som det stod att 3 av 4 har bajs under naglarna! WHAT! Skit, som i lort, OK. men bajs? Fast jag har varit med om en ännu jobbigare bajsgrej, dock inte människobajs, men bajs iaf. och det är så hemskt att jag inte ens kan berätta det. Jag försöker bara intala mig att det inte är/var så! Hmm det där lät konstigt. Men kan nog inte formulera det bättre. HEMSkT IAF!

Ibland undrar jag om jag inte har något filter, ni vet ett sådant som stoppar en från att berätta vad som helt för vem som helst. Jag tror iaf jag saknar det filtret! Lr vad säger ni? 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt..

Det är en tråkig dag idag.. Och det kommer bli väldigt tufft framöver! Men man får väl blicka framåt som någon annan skrev..Men ärligt talat är jag skiträdd!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Komplicerat..

Kärlek är verkligen komplicerat!                               

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skit!

Skit, skit,skti,skit,skit,skit! JÄVLA HUNGER! JÄVLA ÅNGEST! Jag vill ju bara kunna sova!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pinsamt!

Jäkla äggmakor att skämma ut mig! Jo, i morse gjorde jag mig en äggmacka, och då är det stekt ägg vi pratar om. Och innan jag går till skolan brukar jag försäkerhets skull kolla att plattan är avstängd. Men i morse var jag så stressad att jag aldrig hann kolla, eller glömde. Så satt jag på seminariumet och började fundera! Stängde jag av plattan eller inte? Tänk om hela huset står i lågor osv. Aja tankarna blev så jobbiga att jag ringde min bovärd och bad honom gå in i min lägenhet och kolla. Det jobba är dock att min lägenhet JUST NU, markera JUST NU ;) ser ut som ett bombnedslag med kläder rena och använda liggandes överallt! Han (bovärden) ringde iaf och med lite skratt i rösten sa att plattan varit avstängd. SKönt!
Kommer hem nu och ser ett par trosor ligga precis i hallen. Så öppet att ingen kunnat missa dem! JAG DÖR!  Så jag lovar att jag nu blir kallad för tjejen med tvångstankar och trosor liggandes överallt. Kan ju tilllägga att jag inte brukar ha sådana kläder liggandes på golvet!

Sen har inget annat gått bra heller den här dagen. Varit vimsig till tusen, men det positiva är att folk fått skrattat lite, dock åt mig, men det kan man väl bjuda på ibland! =D
Fortfarande är mina texter åt helvete dåliga..:S

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Runaway...

"Do you ever think about running away?!"

Jag tror jag har bestämt mig för att lämna Sverige till våren! Jag måste göra något med mitt liv, något som får mig att känna att jag faktiskt lever. För idag känns det inte så. Jag sitter själv i min lägenhet och undrar vad meningen är!? Jag är även väldigt trött på skolan och tror inte jag kommer klara av Engelska II till våren. Ett halvår/år i USA bör nog förbättra den självkänslan.

"Maybe we'll live somewhere where nobody knows our names Then things might change for the good"

Det tråkiga är ju att man lämnar mycket viktiga saker här i Sverige, men jag tror jag kan behöva den här tiden för att "finna mig själv". =) Ibland måste man nog vara självisk. Nu vet jag ju inte om detta verkligen kommer att ske, men jag tror jag ska försöka att få det att hända! Det är dags att uppfylla några drömmar!

Have you ever thought about running away?!
 


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

If you love me Won't you let me know?

I don't want to be a soldier
Who the captain of some sinking ship
Would stow, far below

If you love me Why'd you let me go?                                                                       

I took my love down to Violet Hill
There we sat in snow
All that time she was silent still

So if you love me Won't you let me know?
Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sushi med Annie.

Ja strax ska jag bege mig ner mot stan. Jag och Annie har stämt Sushi dejt. :) Ska bli så smarrigt. Sen blir det träning. Måste försöka bli bättre på att röra mig! Vill ju så gärna bli smal. Lättare sagt än gjort då, vilket jag lärt mig efter ca 10 års längtan att vilja gå ner i vikt. Haha av någon konstig anledning går det bara åt andra hållet?! :S

Ja vad ska man sen göra då? Kanske borde ta tag i lite plugg. JUSTJÄKLAR! Sista dagen att söka kurs för näste termin är imorgon å jag vet inte alls vad jag vill läsa..:S Alltid sistaminuten Carro! :/

Nej nu måste jag gå!

Ha en bra dag!

  +      


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pirr i magen..

Gaah idag blir spännande! Jag och Kattis ska iväg och kolla en grej, och jag kan säga att jag hoppas å ber att det kommer bli av nu. Å det skulle vara så sjukt roligt! Därav pirr i magen, nervös. Fast mer nervös kommer man ju vara på ons om det nu blir av..

Over and out.. 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag ska aldrig...

Jag ska aldrig sola solarium igen.. Först röd som en tomat och nu så trorr att jag ser helt konstig ut. Jo det ser ut som jag har nån hudsjukdom, och om 15 min ska jag gå till skolan! Vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet! Klant!

Jag ser dock en positiv sak med denna dag, Färjan går ikväll kl 20.00 på 5:an. Då får man skratta åt hur andra gör bort sig ist..=P Å det ser jag framemot..

Kan ju berätta en till rolig sak! :) Jag och Jerry var igår och hälsade på Alex och Natalie som blev föräldrar natten till söndag. En söt liten flicka blev det! Å det är ju så underbart med små bäbisar! Stort GRATTIS till dem iaf.

Nej nu måste jag förbereda mig mentalt för skolan. Har inte läst allt jag borde! :S

Bye Bye..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sliten..

Ja det blev en hård helg. Fest och sent både fredag och lördag. Men skoj har jag haft! Var kanske lite för nykter för krogen igår bara! Åå jag är så trött, skulle bara vilja lägga mig och sova hela dagen. Men måste ju läsa den där jävla pissboken!
haha fick ett konstigt sms inatt av Anna! "Älskar dig trots allt" Vadå trots allt? Trots allt vadå Anna?

hehe kan ju berätta en pinsam sak. Tyckte jag var lite blek i fredags så jag tog mig till gymmet och solade 20 min. Ca 5 min mer än jag brukar. Allt kändes bra tills vi kom till Kings Arms och mina kinder började brinna. Aja lite rosiga kinder gör ju inget, vaknade dock upp i lör med illröda ögonlockar, panna och kinder som sved! Och folk glodde på mig i butiken! Haha bra skämmigt!
Och idag flagnar jag på näsa och kinder! Hehe snacka om 2 gradens bränskada!

Fortfarande känns mina meningar och min stavning åt helvete! Kanske är engelskan som gör det svårt att skriva på svenska. Who knows
                                    
   

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Party ist för plugg!

Ja ikväll blir det lite fest, lr lite öl och god mat med arbetskolegor! Daniel har slutat på Nordsjö så det är honom vi ska tacka av. Kommer bli trevligt! :) Är så jäkla hungrig! Har bara ätit frukost idag! inte bra! + tränat! Aja så här blir det för mig när jag är stressad..:S

Kanske en bild på hur jag ser ut ikväll då!

      ( Sorry för den lortiga spegeln! =P)

Ha en trevlig fredag!

Ps. Nämnde jag att jag har en engelska bok på 180 sidor som ska vara urläst på mån? Och jag har inte börjat! därav rubriken.Ds.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Modekoll på gymmet!

Ja iden till detta inlägg fick jag igår på boxen. Tydligen har ALLA gått och blivit modemedveta på gymmet, alla utom jag! Alla ser så vältränade ut, i tajta träningsbyxor och snygga linnen, och mitt i det vackra står ju jag och stutsar i urblekta mjukisbyxor och en stor t-shirt! Det enda som saknas är det "snygg" svettpannbandet så fit for fight!  Snacka om att känna sig dum! Aldrig tidigare tyckt så men igår slog det mig på riktigt! haha

Vem kan träna ordentligt när man måste oroa sig för allt som kan hoppa ur kläderna?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här händer det gräjor!

Ja i tis klippte jag mig! Men jag och min frisör var så trötta på min frisyr att hon bestämde att vi skulle klippa lugg! Jag kan ju säga att det inte är första gången jag har lugg, har hemska Luggminnen från högstadiet, så varje gång jag nu klipper lugg blir jag så¨osäker och sätter bara upp den! Dock var jag duktig och hade lugg till skolan idag!

Sen igår blev det en heldag med Kattis. Vi luncha, shoppade lite kläder och assoserarer som jag ska ha på mig på lördagens fest. Det roliga är att det är 70-80 tals tema! Så jag har tänkt krusa luggen och spraya upp den plus lite annat roligt. Det kommer nog komma bilder på det sen på sön. Det blev även träning på kvällen, box, alltid lika roligt! Och sen hem till mig för att laga mat och färga håret! Så nu är jag mörk igen! =) Det får bli ljust till vår/sommar ist!
Alltid lika roligt att umgås med Kattis måste jag säga! Va glad jag är att jag har henne här i Falun!

Gud va konstiga mina meningar känns och ser ut. Tror jag är för trött i skallen för att kunna skriva bra idag! Så jag lägger ist in en bild på mitt nya hår så får ni säga om det var bättre med lr utan!? OK!? =)

Hörs sen!

Med Lugg? Tumme upp Eller Tumme ner? ( Missade tummen på kort 3 :S)

                  Utan lugg och ljusare i håret!

             

Var snälla och kommentera nu! ;)


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gäsp...

Förstår inte hur jag kan vara så trött JÄMT! Skulle gärna lägga mig och sova några timmar om jag inte hade massa saker att göra. Ska snart ner på stan för att luncha med Kattis. Är superhungrig.. Sushi lr Kinamat, thats the big question!

Lite fakta om gäsping.

En gäspning (pandiculation) är en djup reflexmässig inandning med öppen mun. Man gäspar oftast för att man är trött men även om man är uttråkad, nervös, har druckit alkohol eller har tagit lugnande medel. Exakt varför man gäspar är inte helt klarlagt, men den förhärskande teorin är att man gör det för att fylla lungorna med luft, så att de inte faller samman. När man gäspar flödar också mer blod till hjärtat.

Antagligen är gäspningsreflexen ett arv från våra förfäder. Troligen var gäspningar ett sätt för gruppmedlemmarna att signalera till varandra hur alerta de var, och det kan även ha hjälpt gruppen att gå och lägga sig samtidigt för att på så sätt öka dess effektivitet. Denna teori bekräftas av doktor Robert H Shmerlings studier av apor. Hos babianer signaleras "sovdags" nämligen av omfattande gruppgäspningar, en ritual som avslutas med en enorm gäspning av babianhannen. (Wikipedia)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fram och tillbaka..

Ja det är ett jäkla åkandes mellan smedjebacken och Falun.. Spenderade hela mån- tis i smedjebacken för att sen vara i Falun ons-fre, för att åka tillbaka till Smedjebacken i fredags och spendera helgen där. I sön åkte jag till Falun och idag åker jag tillbaka till Smedjebacken! Och vilket totalt onödigt blogginlägg. =P

Men börjar bli lite drygt allt det här åkandet! men men,

Iaf så ska jag till Smedjebacken för att klippa mig. Först var det tänkt klipp och färg, men färgningen får bli en annan gång. =( Å jag vill bli ljus i håret! NU! Lr är det dumt att färga mot det ljusa nu?

Ush va trött jag är. Hej då!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Morfar

Tänkte det kunde passa med en bild på min kära morfar..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tror du på andar? Det gör jag!

Eller nu för tiden gör jag det iaf! Man har ju alltid undrat, med tanke på så många människor som har eller tror sig ha sett och hört saker. Själv har jag alltid sagt, jag tror inte, jag hoppas! Tills den dagen då något "övernaturligt" händer mig.

Det hela började iaf på riktigt när jag för nån månad sen hade en väldigt konstig dröm. För att ta det kort, jag vaknade av känslan att en katt smekte sig mot min hals och mitt ansikte, jag har dock ingen katt så jag vaknade i panik, inser att jag inte kan röra kroppen och mitt hjärta bultar i minst 220B/M. Det enda jag kan göra är att titta runt i rumet, efter några sek släpper det och jag kan röra mig. Det kan ju finnas miljoner förklaringar till det som hände, kanske sov jag fortfarande, kanske hann min kropp inte med att vakna osv. Men det fick mig att ta tag i det jag så länge velat göra! Gå på seans med min mamma. Som tur var skulle det komma ett Medium till Smedjebacken så vi bestämde att gå! Och gick det gjorde vi! Jag, mamma och Anna.

Seansen var i en lokal med ca 60 pers. Ingen av oss tre hade bokat något i våra namn så det var omöjligt för mediumet att ta reda på info om någon av oss. Tänkte bara nämna det till alla er skeptiker. ;)
Iaf hon gick igeom hur det hela skulle gå tillväga och att innan hon började tal om/med anden skulle den ställa sig vid den personen den talade till. Det hela började och alla var spända.

Hon berättar iaf att en man träder fram till henne. Hon ber han ställa sig vid den han vill tala med, och plötsligt säger hon - Du i vitt linne och vit kofta, - Jag? tänker jag och tittar bakåt för att vara säker! - Ja du, den unga tjejen.
Mitt hjärta börjar nu bulta i så hårt att jag tror hjärtat ska hoppa ut ur brötet på mig.

Hon börjar breskiva mannen till uteende och intressen. Och det var små, men viktiga detaljer som fick mig 100% övertygad om att det var min morfar hon pratade med/om! För att ta några exempel. Hon berättade att mannen tyckte väldigt mycket om naturen, speciellt början av höst och vår. Min morfar var både jägare och fiskare och han älskade att få vara ute i naturen. Det andra hon sa var att hon kände sig väldigt brun i ansiktet. Min morfar var jämt jätte brun i ansiktet och på armarna medan kroppen var vit som ett lakan. :) Hon sa även han inte ville prata om sin sjukdom och fick uppfattningen att han var en man som aldrig klagade. Hon kunde inte ha mer rättt! Aldrig någonsin hörde man honom klaga. Tydligen så hade morfar ett medelande till mig. Han hade märkt att jag varit mycket bekymrad över många saker på sistonde och att jag måste sluta vara så bekymrad. Bli mer som jag var när jag var liten. Leva för stunden och glädjas det man har kanske. Han berättade även att han besökt mig, men mer fösiktigt och att han nu kunde börja ta mer kontakt med mig. Ja vad mer! Det var massor. Kan inte skriva och förklara allt i ord.

Jag vet vad en del av er tänker, och ni får ifrågasätta hur mycket ni vill! Men mitt krav var, jag tror på det jag ser/är med om. Och nu har jag varit det. Jag tror inte en sekund på att hon gissar till sig så rätt om min morfar. Det går bara inte att gissa rätt på allt! Oj vad mycket text, hoppas ni har orkat läsa allt! Har ni frågor kan ni ju alltid fråga! Iaf så vill jag nu boka en privatseans för att kanske få mer svar på alla mina frågor. Kanske ska tilllägga att hon fick fram ca 6 andar under de 2 timmar vi var där. och det var sjukt vad hon fick fram om dessa personer.. Har ni inte provat! Gör det!

Nej jag avslutar det hela där! 

Over and out!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Mycket har hänt!

Men jag hinner inte skriva om allt nu, men jag lovar att det kommer komma ett långt inlägg imorgon! Så ni som längtat efter mig kommer få en dos imorgon.. =P

godnatt...


En ledtråd till morgondagens inlägg.. ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()