Dagens gjort och dagens göra..

Ja nu har jag varit duktig och gått på mitt springband. 1timme exakt blev det med lite knäböj och situps på slutet. När jag gjorde dess sköna situps som inte var nåå jobbiga.. ^^ insåg jag vilken enorm mage jag fått. Det positva var att det nu inte blev lite jobbigt att göra situpsen utan nu var jag så fashinerad av hur mycket min mage bullade sig när jag var högst upp i situpsen. Haha sjukt!

åå måste lägga in min favorit låt just nu. Tyvärr fick man inte länka videon så det blev en sån här hemmagjort av någon, men ni hör ju låten iaf..Snart ska jag ta och hoppa in i duschen, kanske börja laga lite mat. Sen ikväll blir det ut och leta mer guld i skogen. Att promenera i skogen är bra skönt, förutom alla äckliga kryp som finns därute och bara väntar på att få hoppa på mig och suga mitt blod..Ush..:(

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Salta lite..

kanske överdrev lite när jag sa att det var ett halvkilo.. snarare 200gr.. Skyller det dock på Jerry som påstod att det var så mycket. Men det räcker för att göra en god kantarellsås imorgon. :)


Godnatt..

                                                        

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Det bränner...

Min stackars mage bränner och gör ont.. Nyss hemkommen från en Borlängetrip och lite svampletande. Hittade faktist ett halvkilo kantareller på 15 min, sen gav vi upp för Jerry amatören hade shorts och tennisskor på sig. AMATÖR! Sen när vi var på stora vägen mellan Borlänge och Ludvika, börjar Jerry plötsligt skrika och vifta med händerna och säga åt mig att köra åt sidan, jag trodde vi fått in en geting som stungit honom. Men nej då, det var en spindel han satt och skrek över.

Nej undra om jag ska rensa lite svamp kanske..

A walk in the forest, is not a walk in the park... ;)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja då var sommar 2009 över då..

Lr snart iaf.. Skolan börjar på mån (suck).. Back to reality.. Lite skönt ska det dock bli, man slipper vara urfattig och man har något att göra. Så hur har min sommar varit då? Ja ärligt talat har jag inte upplevt mycket sommar. Mina första 2 veckor gick ju till att ta körkort! Så skönt att ha det avklarat, trodde helt ärligt aldrig att jag skulle ta det. Kan ibland få världens lyckorus när jag sitter i bilen och kör och tänker på att jag faktiskt gjorde det! Sen efter det blev det jobba, jobba och jobba. Bott på Kattis och Mickes soffa i ett antal veckor.. Dock hann jag med ett besök till Leksand sommarland med syster, Johnny, Kattis och Jerry, ett besök till Kålmården med Anders,H, Fredde, boström och Jerry och för några dagar sen blev det en 24/h kryssning med min älskling.

Lite bilder från min "sommar"

Leksandsommarland var superskoj! Barn på nytt..
 
Lite altanbygge blev det även denna sommar.. och vi är super nöjda!
  Får ta och lägga upp en bättre bild sen, men man ser lite och man ser våra fina utemöbler! :)

   

Sen blev det lite stockholm och kryssning, mor körde Johanna till arlanda så hon hängde med in till storstan ett tag..
 
Tror jag avslutar med lite blandade bilder som för mig är sommar..

Körsbärstomaterna är från vårt lilla krukland.. :) Riktigt söta och goda..

Det var allt för nu.. Godnatt..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()