Söndag.

Sitter i soffan och letar runt efter massa fint att köpa. Blir nästan köpgalen, tur att Jerry får stopp på mig! :) Helgen har varit riktigt mysig. I fredags var upp till Ludvika och åt, i går blev jag bjuden på 3-rätters här hemma. Mycket gott. Sparrissoppa till förrätt, en jätte god varmrätt som jag inte kan stava till, det var iaf en bädd av potatis och ovanpå låg ryggbiff (ska egentligen vara oxfile) med persiljesmör. Så himelskt gott!

Idag har vi handlat ny matta, beställt ett baby skydd och beställt ett nytt vardasrumsbord. Kommer bli ljust och fint!

Akta Graco Babyskydd Logico S HP

inte så farligt dyrt och den verkar enligt många vara bra!

Ska snart börja stryka gardiner och byta ut de svarta mot vita så det blir lite ljusare i detta mörka vardagsrum!
Gillar höst men avskyr mörker.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lycka!

Igår kände jag sparkar ordentligt för första gången. Ringde sambon som fort kom hem och han kände oxå hur den lilla rörde sig.. :) Sen har jag inte känt ett dugg, men lycktlig över det lilla!

Dagarna går så fort på jobbet, vilket är både bra och dåligt. Känner att man inte hinner med hälften av det man borde göra och varje dag jag kommer hem är jag helt slut.
Hoppas finna lite kraft efter maten att ta mig ner till gymmet och göra lite nytta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Im back!

Suget kom tillbaka. Dags för lite uppdate. Livet är underbart just nu, och i februari kommer glädjen och lyckan att bli ännu större.

Längar så tills vi får se vår lilla skrutt.

Mår bara bra och har inte mycket att klaga på. Längtar tills magen blir lite större, men så kommer jag nog inte känna när magen väl är på plats..;) Vi var på Ul igår och det var så häftigt underbart så nu längtar man fruktansvärt mycket! haha verkar bli ett gravidinlägg detta men det kanske inte är så konstigt när det är det enda man kan tänka på. Tror även att jag har börjat känna av små små rörelser i magen men är inte helt 100% om det är bebis eller gaser..;)

Det var nog allt för denna gång, hoppas det inte tar allt för lång tid tills nästa gång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()