Trött...

Ja jag är väldigt trött. Så trött att jag bara orkar skriva detta!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Liten blir stor, omogen blir vuxen?

Är glad att jag skrivit blogg. Det är verkligen roligt att gå tillbaka och läsa vad man skrivit. Gjorde det idag. 23 år gammal och skrev väldigt omoget. :) Skulle vilja skriva ut alla inlägg och spara. Tänk att sätta sig och läsa igenom när man är 50.

Var ut och åt på Akropolis med goda vänner. Riktigt trevligt och god mat.
Blir inte så mycket mer än så här. Har en sovande Julia i famnen så kör pekfingerstilen med en hand och det börjar bli drygt, så nu säger jag tack och godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 veckor.

Ja idag blev prinsessan 8 veckor och på fredag blir hon 2 månader. Sagt det förut men säger det igen, DET GÅR SÅ FORT!

Var upp till BVC idag för att mäta och väga. 60cm lång och vägde 5595 gram
Stora tjejen!

Idag skulle jag börja mitt nya liv utan godis men vad gör jag, jo sitter och trycker i mig gårdagens godisrester. Karaktär är ordet! Suck.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

En godis tjuv!

Ja irriterande är det! När jag köper godis så äter jag inte upp allt på en gång. Jag tycker om att spara till dagen efter. Men det bor en herre här i huset som är en sådan godisråtta att han äter upp mitt godis, antingen på kvällen när jag somnat eller på morgonen då jag sover. Sen när jag blir sugen och ska smaska vidare på min påse möts jag av en näst intill tom påse med bara de äckligaste bitarna kvar. Arg som ett bi blir jag av denna besvikelse. Detta händer varje helg! Hur länge till ska jag orka med detta? Köp en egen påse FÖR FAN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Får för mig saker.

Ja ibland kan jag nog vara lite jobbig. haha. Fick för mig igår att jag hade hål i tänderna så jag ringde tandläkaren och fick en tid idag. Allt såg bra ut, skrapa lite tandsten bara. Det där ljudet får mig att rysa. USh Ush!

Så min fix ide kostade mig nästan 400:-
Men nu kan jag släppa det ett tag iaf! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen lite tid över!

Ja nog är det fullt upp att vara mamma. Äta i lugn och ro vad innebär det? Ta en lång skön dusch finns inte längre. Utvilad och sova en hel natt, glöm det! Men det är det värt för min lilla prinsessa. I måndags blev hon hela 7 veckor gammal, tänk vad tiden går fort. Hon växer så det knakar, för fort, allt går för fort. Passar på att skriva ett inlägg nu medan hon sover. Och det kan vara över när som helst. Hon har varit väldigt gnällig de senaste 2 veckorna och det tar på krafterna. Hon sover knappt på dagarna och gråter väldigt mycket. Funderar på om det är min mjölk hon inte blir nöjd på, har börjat med ersättning nu 2 mål om dagen och det har blivit bättre. Tänk så konstigt det är, innan visste jag inte ens om jag ville amma, sen när det inte riktigt fungerar vill man inget annat och känner sig nästan misslyckad. Men hellre en nöjd bebis som gärna sover lite mer än en gråtande och skrikande bebis. Om bara några veckor flyttar vi till hus, ska bli så skönt att få mer plats. Det är så trångt i lägenheten just nu så jag blir galen. Lagt ner det där med att städa för det ser lika jävligt ut nästa dag. Förstår inte! Ska bli roligt att få fixa till Julias rum, välja tapeter och massa annat. :) Nej nu vågar jag inte skriva mer för tänkte hinna lägga in lite bilder innan prinsessan vaknar! :)


Kommer skriva en förlssningsberättelse sen, men här är lite bilder från den dagen Julia kom. Akut kejsarsnitt blev det.
Väldigt roligt att barnmorskan tog kort på när de plockade ut henne ur magen. :)
Första bilden på mig och min lilla Julia.
Så söt!
Stolt pappa! Som var helt underbar under förlossningen och efter. Tog hand om allt!
kom inge mjölk av mig så matning med sked. Idiotiskt att vi inte fick flaska, men nej då kunde hon ju tappa sugförmågan och inte klara av att ta bröstet. Hysterisk var hon och vi med! Denne hysteri med amning! Suck!
Stackars liten. Vi hade på tok för kallt vatten och för lite. Hennes första bad var ingen lyckad upplevelse. Amatörer till föräldrar! :)
Min underbara familj!
Började bli stark i nacken vid 2½ vecka.
Ligga på mage är ingen höjdare!
Kan man bli sötare?
Haha ja det blev en hel del bilder. Som sagt det går för fort! Hoppas hinna skriva lite mer och lite oftare!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()