Förändring!

Saker och ting förändras, ibland till det sämre, ibland till det bättre! Denna förändring tycker jag dock inte om. Men det är bara att acceptera, en dag kanske det förändras tillbaka till det bättre.. :)

Det var någon (B) som sa att jag hade enormt, nästan  orealistiskt mycket hopp om människor. Jag tror jag håller med!

image145

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Redan abstinens!

Jag mår dåligt, jag saknar Vince, E, Johnny, Turtle och Ari! Varför tittade jag klart så snabbt! Märker hur jag går runt och funderar på hur det ska gå för killarna! Jag måste erkänna, jag har blivit Entourage beroende..

Ush det här är illa... NÄR KOMMER SÄSONG 5?? Nån? Snälla berätta, snälla!

Jag vill bli rik, trodde förra veckan att så kanske skulle bli fallet.

Jag kollade mitt konto, och plötsligt var det insatt 100:- men inget namn. Mina fantasier började tänka att en ensam miljonär någonstans i världen kanske slumpmässigt börjat sätta in pengar på ett konton, Mitt konto, och att jag skulle få en summa pengar varje dag, kanske varje vecka.. Där var mina tankar och drömmar till fattiga Kattis frågade om jag fått pengarna.. :P hehe.. Men en dag kanske det händer, vem vet! 

Ikväll blir det vin med min underbara vän Kattis! Det kommer bli super trevligt! :)

Hejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sälen

Ja det lutar mot att det blir sälen i mars..:) Då ska vi hälsa på Anna i stöten! :) Ska ringa imorgon och se om det finns några stugor kvar att hyra, håller tummarna.. ååå jag älskar att åka skidor! Ser verkligen fram emot det här. Jag behöver komma iväg och göra lite roliga saker. Mitt liv är rätt trist om jag ska vara ärlig!

Har plöjt hela säsong 3 på Entourage! Serien blir bara bättre och bättre, men till min besvikelse fungerade inte säsong 4! FUCK! Aja ögonen behövde vila lite. Men Johnny Drama, vilken man! ;)

Skola imorgon, bra, har man något att göra. Måste hitta mig någon att gå på box med. Måste komma iform tills v. 11 då jag ska på fjällutbildning! Den veckan kommer bli tuff kan jag lova er!

Nej nu ska jag nog lägga mig!

justja, jag åt inte upp allt jag köpte, men tillräckligt! Sitter och mår illa över mig själv! aja, gjort är gjort, ny dag imorgon.

Nighty!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

My big secret..

I vikt perspektiv blev denna dag en katastrof! Ser man till mina smaklökar, en helt underbar dag! Ska snart räkna ihop hur mycket Kcal allt jag ska äta kommer blir. Japp ikväll blir det till att tröstäta! FUCK IT! säger jag bara..
Ska lägga in en bild på allt skit jag har köpt för att äta! Det sjuka är att jag egentligen bara ville ha lite lösgodis, men nä det har jag slutat med, så då blev det ännu värre skit som jag ska förgifta min kropp med! mmm va gott det ska bli..

Tror dock inte jag kommer få i mig allt, men det kommer bli en katastrof för min viktminskning!

FUCK IT!

nej jag vågar inte avslöja allt jag ska äta.. kanske senare..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bra låt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Syskonkärlek..

Ja, nu börjar blogglusten komma tillbaka. Många verkar ha hamnat i bloggtorkan, så jag får väl börja skriva lite själv, för att ha något att göra! Har jobbat idag, dagen kändes som en vecka, och det känns inte bättre, när man ska jobba imorgon med. Egentligen har jag inget att klaga över, jag tjänar pengar och och ledig betydligt mer än många andra. Men har en känsla att den tiden är över nu när idrott C ska börja.

Har gått med i aftonbladetsviktklubb, nu vill jag verkligen göra något åt min vikt. Veckan har varit riktigt bra, tränat och ätit helt ok! Vilket är ett stort framsteg för matälskaren Caroline.

Måste erkänna ett litet knep som jag har när jag tränar, därav rubriken, jag ser min syster framför mig! När jag ser henne får jag sådan ork och motivation att fortsätta slita på gymmet. Jag tycker att Johanna har blivit så fruktansvärt vacker. I mina ögon har hon den perfekta kroppen, smal med former. Nej någon vackrare får man faktiskt leta efter. Jag brukar inte vara den personen som skriver eller säger hur vackra andra är, och jag kan ibland bli lite irriterad över all ytlighet, men idag ville jag verkligen skriva om detta. Hoppas du inte blir arg på mig Johanna! :)

Hehe om du är arg, så kommer du nog bli argare när jag lägger in en eller tre bilder på dig..

  

Hade inte så många bilder på syster, så måste erkänna att jag snodde några från hennes facebook..

Godnatt..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nytt år, Nya tag!

Idag börjar mitt nya liv som den nya Caroline! Jag är känner en sådan lättnad just nu. Jag känner på mig att detta året kommer bli mitt år.

Fri som en fågel!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()