Mega?

Börjar bli stor nu. Men än går det bra. Har fått tabletter mot klådan som fungerar bra. Ska upp och ta ett nytt gallsyraprov imorgon. Undrar varför det kliar så när alla prover är bra.

Är ledig resten av veckan, riktigt skönt och behövligt. Jag har jobbat heltid hela hösten utan sjukdom och ledighet så några dagar känns bra. Kommer börja jobba halvtid från och med den 9/1. Fick godkänd graviditetspenning.

Lägger in bild på magen, taget idag. V32+4

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kli, kli, kli

Ja det kliar överallt! Blir tokig! :S
Ska till BM imorgon så får vi se vad hon säger. Kanske tur att jag är nagelbitare för annars hade jag nog varit sönder riven vid det här laget.

I fredags fick vi besök av Jonna och Larre och deras söta plutt Silas. :) var jätte trevligt, och igår var jag hem till Sussie och Stefan. Bara massa söta bebisar överallt så man längtar ju nästan ihjäl sig efter sin egen. Jätte trevligt hos Sussie, blev bjuden på mat och fick hålla i söta Sigge. Och idag blir det kupolen med mamma. Denna helg har varit riktigt bra! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här kommer bilderna

Lite bilder från helgen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Min man han kan!

Ja han kan mycket, men idag handlar det om matlagning. Mums så gott det var, åt så mycket att hela magen nu står rakt ut! :P Hade en riktigt trevlig helg. Julbord med Rexdata i lördags. Inte det bästa julbord(et jag ätit men helt ok, och sällskapet gjorde kvällen toppen! Roligt att få klä sig lite fint och fixa hår + smink. Inte ofta man får göra sånt nu för tiden för inbjudningarna till fest regnar ju inte in när man är gravid. :) Lördagen spenderades hemma hos världens bästa mamma och pappa. Granen fixade vi, inte med bil, inte med spark utan med cykel! haha måste ha sett roligt ut! Hade även turen att få träffa söta Sigge som kom på besök till mor och far! Helt underbart söt. Tänk att de är så små. :) Idag har inte varit den bästa dagen. Gjorde en dum rörelse på jobbet som fick det att göra väldigt ont. Åkte hem tidigare på grund av det, känns bättre nu men måste lära mig att jag inte kan göra allt som jag kunnat. På fredag går vi in v. 31 (30+0) vilket innebär, hoppas jag, ca 10 veckor kvar! :D Papper inskickade för graviditetspenning, får se om försäkringskassan godkänner och tycker att man inte ska jobba som ensam idrottslärare när man är gravid i v. 35. Oj vad mycket det blev. :D Tänkte avsluta med några bilder, men jag hittar inte vart man laddar upp?? Konstigt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()