Besök.

Fick idag besök av Madde. Tjock och vacker med sin bebismage.;) Blir faktiskt att sakna att vara gravid. Så mysigt, fast det är ju ännu mysigare att ha sin lilla i famnen. 6 veckor kvar tills hon får hålla sin prins.

Nu sover min Prinsessa så dags för mig att göra lika så! Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 månaders vaccination

Ja idag kom dagen då vår lilla Julia fick 2 hemska sprutor i varsitt lår. Det gjorde ont i hjärtat när hon skrek och tårarna rann nedför hennes kind. :( men nu är det gjort. 3 månader till nästa!

Snart är sovrummet klart, längtar tills vi flyttar in sängen dit och vi får sova som vi ska. :)

Ja dagarna bara springer förbi, men den här veckan gör det inget för jag längtar så till på torsdag. Då blir det en minisemester till Stockholm tillsammans med Anna, Andreas och Joel. Vi ska äta gott, shoppa och gå på skansen. Ska bli så himla skoj och välbehövt.

Lite bilder från idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mammig och pappig.

Pratar inte om Julia utan det är jag som är mammig och pappig. Hemma hos dem och ska få lite god mat medan Jerry är hemma med kompisar och ska se fotboll.

Julia skrattade för första gången igår! :) inte jätte mycket och inte jätte högt men det var ett skratt. Och idag fick mina föräldrar höra det. Den här veckan har hon även börjat prata massor. Höga ljud som både hon och vi tycker är roligt. Det är en nöjd dam vi har nu för tiden. Hon började även rulla tidigare, den 1 maj vände hon sig ett kvarts varv men efter det har hon inte gjort mer. Greppar efter saker och drar mamma i håret. Ja lite uppdate om sötstruten. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skippar lösen.

Först ville jag ha lösen med tanke på mitt jobb. Vill kanske inte att massa elever ska läsa allt man skriver, men sen tänkte jag, äh vad ska det spela för roll. Jag har skrivit blogg sen 2007, och det innebär att många inlägg är barnsliga och ibland pinsamma. Men ska man inte få vara så bara för att man är lärare? Det är ju så jag var, och förhoppningsvis inte precis så jag är idag. Hoppas iaf att jag är mer mogen nu än för 5 år sedan. Mycket har iaf hänt på dessa år. Gick klart högskolan och skaffade mig en examen som idrotts- och engelska lärare, skaffade körkort, åkte till USA 2 gånger, köpte 2 katter, fick ett fast jobb, förlovade mig, fick barn, köpte hus.  :) Allt som händer i ens liv, roliga som tråkiga, är erfarenheter som bara gör en klokare.

Jag står för det jag skriver och skrivit, dock skäms jag ibland! Men jag väljer att inte ha lösen!
sen fick jag så få läsare.... ;)
2008                             2008                            2009                            2010                      2011
2012

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morgonstund har guld i mun!

Nej kanske inte. Visst går det bra att vakna tidigt och ge henne mat, men jag saknar att få sova en hel natt.

Inte för att vi är vakna länge men det tar på en att avbryta sömnen hela tiden.!Ofta vaknar man flera gånger för att kolla klocka, är hon runt 4:a?, eller för att hon gör ljud ifrån sig. Aja nu har hon ätit färdigt så nu ska vi sova vidare. Får se hur länge för nu ammade jag bara. Hoppas på 4 timmar men blir nog om 2.

Godnatt eller kanske godmorgon? För denna dam ser inte ut att vilja sova vidare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Poppis!

Ja det är jag här hemma. Alla ska ligga i famnen. Klagar inte! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vår lilla prinsessa!

Pappa upp i dagen? Iaf på bilden där hon ser sur ut. ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

snart klart!

Ja nu är det inte mycket kvar at göra i sovrummet. Väggarna är tapetserade, golvet lagt och taket målat. Idag kommer fönstret, få se om Jerry hinner sätta in det.

Ja det har ju varit en hel del att stå i eftersom vi flyttat till hus. Plus att vi har en liten donna som älskar att vara i mammas famn, och därför blir det svårt att hinna sitta här och skriva. Men nu var hon så trött att hon somna på skötbädden, och det innebär lite egentid för mig! :D Och egentid betyder, tvätta, städa, laga mat. :) Och lite blogg.
I söndags var det full fart, inte en lugn stund, städa, diska, tvätta, middag hos svärmor, tapetsera. Så igår tog jag och Julia igen oss. Låg i sängen och kollade tv hela dagen. Vilade middag. Ja det var riktigt skönt och behövdes. Sen när vädret är grått och mulet så gör det ju inget.
verkar inte fungera att lägga upp bilder just nu så får göra det sen.
Just ja, känns skönt, har bara 3 kilo kvar sen väger jag som jag gjorde innan jag blev gravid. Dock är inte kroppen som den varit. Slappt och degit överallt! Men har ju inte fått träna så det ska det bli ändring på!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()