K*K Jul!

Ja en riktig jävla skit jul kommer det att bli. Fy fan för allt säger jag bara.. Nej jag vill inge mer helt enkelt.. Vill bara sitta i min säng och tycka synd om mig själv.. Orkar inte träffa folk heller, blir bara lessen när de undrar hur jag mår. För om ni vill veta SÅ MÅR JAG ÅT HELVETE DÅLIGT! Bra nu behöver ingen ställa frågan något mera.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet?

Är det så här livet ska vara? Sviken om och om igen.. Tårarna bara rinner...Man brukar säga efter regn kommer sol, men jag börjar tro att det bara är ett talessätt..  För hos mig regnar det bara.

Ja God Jul då,

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp.. Ångest..

Ja nu sitter jag här och tvekar över både håret och klänningen som jag köpt.. Jag tycker inte längre det är roligt att visa mig på fester osv. att gå runt i mina slappa jeans och med en sportjacka funkar så länge man slipper se sig själv i en spegel, men när det valkas för fest då blir det hela JOBBIGT.... Skulle kunna slänga av mig allt och bara krypa under täcket.. Men det går ju inte! Är så less på att se ut som jag gör. Men jag lyckas inte göra något åt det. :/

Aja nu är det som det är.. Skulle ju dock hinna platta håret, men jag vet inte om det skulle få mig att känna mig bättre..

Aja skit samma, tur man ska på julbord så man kan tröstäta ihjäl sig typ...

Gnäll, gnäll, gnäll, och åter gnäll... Jag vet...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bonde söker fru, debatt!

Jag ville så gärna svara på detta inlägg på aftonbladet, men drygt nog var man tvungen att vara medlem för att få vara med i diskussionen, så jag tänkte, jag svara på det för mig själv i bloggen.. Vilket egentligen tar lika lång tid som att skapa en användare och skriva ett inlägg.. Aja.

Så här skrev någon i debatten:

Pinsamt. Seriöst hur fan orkar ni sitta och titta på sånt menlöst dravel som bonde söker fru..? Skaffa ett liv istället och gör något vettigt av det....ni är ju bara pinsamma..herrgud man skäms ju era töntar. Av Niccodemus (idag kl 2:54) Svara på inlägget någon:

Så här tänker Carro!

Du kan inte ha mycket mer till liv eftersom du sitter på aftonbladets debattsida och diskuterar en såpa som bonde söker fru, vem är pinsam nu va? :D
Borde ju finnas mer vettigt att diskutera om man ska klaga på saker.... :P Lr vad vet jag.. Själv gillade jag bonde söker fru, så därför känns det vettigt att skriva en blogg om det, eller inte..

Ja så här rolig var jag efter flera dagars bloggtorka...

justja, i år har jag beställt 1-2-4-5 julkappar på nätet..:D Super nöjd! I år är fantasin på topp måste jag säga.. hihi

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ingen rolig dag..

Inge bra mår jag alls, jag är väldigt lessen och arg just nu. Jobbar på det där med argheten, men det är inte lätt.. Ska ju försöka att se min ilska som små måln som bara svävar iväg och lämnar mig i fred, men i stället ser jag bara ett stort åskmoln över huvudet och det ser ut att det här ovädert håller i sig! Inte lätt när det är svårt! Har börjat som Ally Mcbeal gjorde, när jag blir arg över något så sjunger jag en låt som ska få mig på bättre humör, har försökt med låten, små lätta moln, ser jag på min himel, min himmel som är blå... Funkar dock inte..

Nej jag slänger snart in handuken känns det som. Men så får man väl inte känna, får man! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha..

Idag har varit en riktigt intressant och bra dag. :) Imorgon blir lika roligt då med.. är för trött för att orka blogga.. hej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()