Sad eyes..

Ligger i min säng och lyssnar på lite blandad musik, musik är verkligen en känsloblandare.  Ligger och funderar lite och tänker tillbaka till de historika ögonblick som musiken kännetecknar för mig. Hehe historiska ögonblick kanske var att ta i men min tonnårsperiod iaf. Nog gick man igenom mycket från åren 16 - 21, lite för mycket ibland kanske.
Nej man får se det som ett sätt att växa upp, varje erfarenhet är en erfarenhet rikare och det är ju ändå erfarenheter som gör oss till dem vi är, eller vad tror ni?

Imorgon ska jag börja måla mina väggar, tror jag. Kulör är iaf vald så nu är det bara jobbet kvar. Kommer bli riktigt nöjd med min lilla 27:a när jag är klar. Fondväggen blev ju HELT OTROLIG, ;) som pappa alltid säger om sin egen matlagning.

Ibland blir jag att fundera på hur andra människor uppfattar och tycker om mig. Är jag en krävande människa? egentligen vet man ju inte vad folk tycker, för hur ofta träffar man människor som säger rakt ut vad de tycker och tänker om en. Jag tror många tycker jag kan vara krävande, men egentligen är jag inte det. Jag tycker inte det iaf, hehe!

Har börjar en ny kurs, Specialpedagogik. Tror det kan bli väldigt intressant, men egentligen har jag ingen ork eller lust så det kvittar hur intressant det är jag måste ändå kämpa med att hålla ögonen öppna och tankarna fokuserade under föreläsningarna. På seminariumen sitter jag bara tyst och försöker vara så osynlig som möjligt. Många gånger vill jag säga vad jag tycker och tänker men av någon konstig anleding kommer inte orden ut, och när de väl gör det hittar jag inte orden och allt låter bara snurrigt. Det är inte lätt att gå i skolan hur vuxen man än börjar bli!

Nej nu ska jag lyssna lite till på alla fina låtar och sen ska jag somna och drömma mig bort, jag tycker om att drömma mig bort!

Godnatt.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Im back, Back on track..

Jaha, kanske dags att skriva lite blogg nu igen då..=D

Nu var denna sommar över, sorry Anna men så verkar det vara.. Sommarjobbet är över, och samtidigt som det känns väldigt skönt kommer jag sakna stället, alla målare och mina kollegor... Men det innebär inte slutet helt, kommer få jobba lite extra då och då, vilket jag är tacksam för... Jag har ju precis börjat få lie koll på hur saker och ting fungerar i en färgbutik.;) Men lite stolt är jag faktiskt över att jag klarade av att jobba hela sommaren och att jag ändå lärt mig en hel del.. Titta lite stolt kan jag vara allt..

Skolan börjar igen, läsa massa värdelös litteratur och leva på lån och bidrag, allt är back to normal... Slut på alla resor hem till Smedjebacken, för nu har jag inte råd eller lust att åka hem något mer.. VIll man träffa mig får man komma till Falun.. =D

Kräftfest hos Ansi och Tobbe igår, en väldigt trevlig kväll med heta diskussioner och för mycket alkohol.. Åkte upp till Ludvika, (som alltid) gick på BK:S, lr sommarbaren som det heter, och sen på Trädgården, (som alltid) Och där var det tråkigt, (som alltid).. Hehe.. Nej men det blir vad man gör det till och visst hade jag trevligt med mitt sällskap.. Fattades dock en person och det var ju Kattis som har haft semester i gbg.. Avis, jag ville ju oxå dit och åka karuseller..=(

Nej nu får det räcka för idag men vi avslutar med lite visdomsord..

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får och sov inte så mycket som du skulle vilja...

Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

Lär dej alla regler, och bryt en del...

Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet...

Tänk på detta alla läsare..

Å nu lite bilder.. Uppdates.   

.   

Där har ni min jobbsommar i lite bilder, Underbara kollegor, dock vissa lite mer än andra..;)  Men tack för en rolig sommar, Pär, Ronny, Kattis, Kristoffer, Chefen och alla målare.. De som inte nämns har varit dumma.. =PVi ses nästa gång.. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Patetiska Jag..

Jag gör mig själv besviken om och om igen... När kommer den dagen då jag kan tänka, " å vad stolt jag är över dig Caroline"

NÄR?

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

?

Jag känner mig lika sliten som mina jeans..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()