vila i frid..

Idag förmiddag somnade farfar in. Det är en tung dag idag..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Combat!

Ja idag ska jag upp och prova på lite combat i LA, undra hur det kommer gå?! Möter upp Helena där. Rumpan gjorde inte så ont som jag trodde, bara lite. Har sovit dåligt 2 nätter i rad, jobbigt, för jag är van att sova riktigt gott. Hoppas på lite mer sömn inatt iaf! Längtar redan tills träningen är slut för hemma kommer det finnas köttbullar med mos som väntar!

Hej Hopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Imorgon kommer jag ha ont!

Ja imorgon kommer jag ha ont i min rumpa. Träningsvärk pratar jag så klart om! Innebandy träning idag, super drygt men roligt. Tycker tjejerna är riktigt trevliga oxå. Vilket är skönt. Sov som en kratta inatt, så hela dagen har varit rätt dryg. Sista praktiken imorgon, både skönt men tråkigt. Kommer sakna en hel del elever! :S

Helgen var riktigt skoj, lördagskvällen spenderades hemma hos Helena. Lite vin och massa tjejsnack! Super trevligt var det!

Nej nu orkar jag knappt hålla mina ögon öppna!

Sov Gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Propp mätt..

Nyss avnjutit musslor i vitvinssås med landbröd till förrätt, sen Köttfärslimpa med en super ala Carro sås, på köksbordet står en daimtårta och väntar, men tror jag måste vänta lite, göra lite plats! :D Väntar på att idol ska börja och några vänner komma förbi. För idag är det ju faktiskt Jerrys födelsedag! :)

Nej nu ska jag ta och mysa lite. Ha en trevlig Fredag. Det ska iaf jag ha!


Lite bilder från kvällen! Å ja vi håller på och renoverar i köket! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drömmar..

De senaste nätterna har jag drömt både konstiga och spännande drömmar. Undra om de kan betyda något lr om det bara är, just drömmar..  Jag älskar verkligen att sova och en av anledningarna är just mina drömmar, jag lever ett helt annat liv, ett bättre liv, många gånger. Det får en att fundera om man är lycklig så som livet ser ut just nu?! 
Men gräset är nog inte grönare på andra sidan. Nej det är då tur att jag har mina drömmar..



Jag har iaf lärt mig att gädda stavas med G och inte J.. ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idiot!

Jag är ju en idiot, jag glömde kolla vad vinet jag drack i lördags hette. Det supergoda vinet jag tidigare nämnde. Men efter lite nätsök och minne tror jag att jag har kommit fram till vad vinet hette.

De Bortoli Gewürztraminer Riesling (nr 6403)

Land Australien


Distrikt South Eastern Australia


Alkoholhalt 12,0 %


Färg Ljus, gul färg.


Doft Stor, blommig, druvig doft med inslag av litchi, mandarin, fläder och honung.


Smak Halvtorr, blommig, druvig smak, inslag av honung, litchi, mandarin, fläder och grapefruktskal.


Användning Serveras vid cirka 8°C till fisk- och skaldjursrätter, gärna med heta och asiatiska inslag.

Ett tips om man lycker om ett halvtorrt vin! :) Ansi och jag blev iaf helt förtrollade!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysig söndag

Med mig själv. Just nu ligger jag i soffan, har tänt massa ljus och lyssnar på Gun's N Roses - don't you cry! I ugnen väntar Carros Ugns mix, (Potatis, morötter, Lök, paprika och vitlök) till det blir det en blodig och smarrig ryggbiff. Lite bea sås och sallad. Men som ni märker saknas något, och det är såklart min Jerry som borde komma hem snart tycker jag.

Gårdagen var riktigt trevlig. Fick en chans att städa lite här hemma. Sedan begav sig jag och Ansi för att inhandla sushi i Borlänge,när vi kom hem dukade vi och korkade upp en flaska vin. Ärligt talat det godaste vinet jag druckit. Perfekt till Sushi. Vi åt, vi skålade och vi lyssnade på musik. Sedan blev det Ludvika en snabbis. där träffade vi Madde, alltid lika roligt. Sen åkte vi hem efter vi bestämt oss för att det inte var värt 100 kr att gå in på Solo.

Idag borde jag ha pluggat som vanligt, men men, tydligen finns det så mycket annat att göra. Det blev en sväng till Falun och hälsa på Farfar. Med tanke på den kraftfulla kramen jag fick när vi skulle åka så känns det hela lite bättre och ljusare. Fast ändå inte.

Nej nu ska jag göra klart maten. Tack för mig!

Favoritlåt som jag aldrig kommer lyssna mig trött på är : Beth Hart - LA song

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Döden..

Är något så självklart men ändå inte. Farfar fick för några veckor sedan veta att han fått en tumör i magen, alltså cancer. Idag vet vi att det inte finns något att göra. Han har troligtvis även fått lunginflamation och är väldigt svag. Överlever han lunginflamationen blir det paliativ vård hemma. Det är så hemskt, han är 91 år gammal och drabbas av det här nu. Han kan varken äta eller dricka. Varför kan man bara inte få somna in fridfullt. Samma med morfar och mormor. Lång tid av sjukdom. Mormor var inte mormor bra länge innan hon lämnade oss. Tänk att vi alla ska dö en dag och vi har ingen aning hur.

På söndag beger vi oss i Familjen till Falun för att hälsa på Farfar, och det är med blandade känslor! :S



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är mitt livs bästa form!

Eller inte! Snarare tvärt om! Sedan igår har jag haft sådan sjuk träningsvärk, i nacke, axlar, rygg och armar, och det mesta beror på att jag i mån och tis gjorde kullerbyttor samt stod på händer. Fast med tanke på min vikt så är det ju en jäkla belastning man lägger på axlar och armar. Just ja, har även hängt i ringar, så där har vi oxå en stor bov till min smärta. Ikväll blir det innebandy vilket jag tror kommer ge mer upphov till mer smärta, antingen i träningsvärk eller pga innebandybollar mot kroppen! Kul är det iaf! Måste dock köpa mig en egen klubba och träna på skott och klubbteknik.

Laddade upp lite bilder från mobilen som jag tagit under året, tänkte bjuda på några av dem!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()