Party sugen..

Sitter och tankar ner massa musik.. Blir så partysugen.. En iskall öl i solen med mycket hög och bra musik. Det vill jag ha!! Någon mer som är sugen? :)

( En bild från 2004, jag och min Angelica onyktra och lyckliga! Saknar dig massor! )

( En till partybild, älskar verkligen denna bild. Man blir så glad av den! Saknar både Petra och Ansi!

( Lina, Kristin & Ullis. Jäklar va skoj vi haft! Många roliga minnen. Saknar massor!

( Underbara Madde, jäklar va kul vi haft och ska ha! :)

( Min älskade Katt! Vad skulle jag göra utan dig! :) 18 år tillsammans har vi!

( En väldigt god vän till mig, vet dock inte om det är ömsesidigt då tönten aldrig hör av sig längre! Men mycket roligt har jag haft med honom iaf! :)

( Anna + Carro = 4 ever! Älskar denna roliga men knasiga tjej!

( Syster, galet rolig! I sommar kommer hon och jag att gå loss på självaste NEW YORK! PARTY! Miss you sis!

( Sist men inte minst, min underbara Jerry. Mitt liv!


Oj vad mycket minnen som dyker upp när man tittar igenom gamla bilder. Haha hade först tänkt att bara lägga in lite party bilder, men ni ser ju vad som blev ist. Sentimentalt skit ist.. ;) Hoppas ni minns tillbaka och ler lika mycket som jag! ♥


Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Sanningens Ögonblick...

Ärlighet varar längst... Jag hoppas verkligen det!

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fucking Doves!

Ja igår såg jag hur 2 duvor hade sex! Det roliga var att jag för någon vecka sen frågade en klasskompis hur fåglar parade sig, för ärligt talat så hade jag ingen aning. :P Allmänbildad jag vet! Han berättade iaf att fåglar parade sig på så sätt att hanen satte sig på honan och pressade sin stjärt mot hennes. Intressant tänkte jag. Undra hur det egentligen går till.. ^^

Så hade jag turen att få se denna sexuella akt igår eftermiddag. Självklart var tanten Kattis med! Vi stod och tittade ut genom fönstret och vi fick syn på två duvor som satt och pussades. Jag utbrast att vi snart skulle få se ett duv fuck, Kattis trodde mig inte, förrän hannen hoppade upp på honan och började jucka sin stjärt mot hennes. Haha vilken syn! Så nu vet både jag och Kattis hur det ser ut när två fåglar har sex! Man lär sig då nya saker hela tiden! :D

Idag har jag dansat hela förmiddagen. svetten rann, men roligt var det. Vi fick mycket beröm för vår påhittade dans, vilket alltid är roligt! Sen det bästa av allt! Jerry är här. Vi har ätit god GI mat plus att vi tog en promenad innan. Man måste ju vara ute när det är så underbart väder! Imorgon är det hemstudier, så är vädret lika bra blir det till att ligga ute någon timme! :) Nej nu ska jag fortsätta att titta på Medium.

image165over and out!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dans, dans å en massa dans!

Idag har jag nog inte gjort annat än dansat, eller hållt på med dans. Förmiddagen gick ut på att analysera låtar och prova rörelser till detta. Mycket roligt! :D Eftermiddagen gick ut på att lära oss 3 kulturella danser, American Promenade, Schottis och Hambo! Inte lika roligt då hambo är skit svårt!  gillar inte 3 takter! Ja det hela ska redovisas imorgon och jag ska hålla i schottis. Ja vi får väl se hur det går.. hehe.. :P   Sedan blev det träning  på kvällen, afro power dance. Riktigt roligt det med! 

Haha jag älskar reklamen där killen som blivit klippt hos frisören tar av sig tröjan och vill få brösthåret klippt. "bara 1 cm" haha! Kul, vem kommer på något sådant? :D

Imorgon blir det ännu mera dans, fika med Kattis och sen box. Har längtat efter att få boxas med kattis, för nu jäklar ska hon få känna på hur hårdare mina sparkar blivit. ;)

Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva! See Ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godmorgon!

Ja då var det dags att gå till skolan! haha vilka modeproblem jag har, jag sitter och funderar vilka mjuk/träningsbyxor jag ska ha på mig idag! Fatta va skönt livet som idrottslärare kommer att bli, mjukisar all the time!

I love mjukisar!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slutet närmar sig..

För denna måndag.. Imorgon kommer bli en rolig dag med dans i skolan, och afro power dance på kvällen.  Jag har en känsla av att denna sommar kommer bli en väldigt bra sommar! Eller jag ska se till att det blir en bra sommar trots massa jobb! :D

God natt!


                                                                                

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mat & Kattis, kan det bli bättre? ;)

Ja då var man proppmätt! Smarrig currygryta med sallad blev det till kvällsmat. Kattis är här och underhåller mig! Vad skulle jag göra utan den tanten! :D Vi är som ett par, fast utan sex! vi lagar mat och myser tillsammans, men där går gränsen! Kattis vill mer, men inte jag! NEJ säger jag! NEJ! :P

Jo en rolig grej som kattis berättade idag!
Samtal mellan henne och micke!
Det hela började med att Kattis berättade för micke om hur en kund frågat varför hon haltar. Kattis svarade kunden att hon inte haltade utan går sådär.
Micke - Jaa! Hur står det till egentligen? Är det pg av reumatismen som du går som du gör?
Kattis - Nej, fan (kattis svär mycket) jag har alltid gått så här!
Björn - Klappar händerna, skrattar och härmar en pingvin!
Kattis öron får en väldigt röd färg! StrangeSå här duktiga är vi på att photoredigera! Impressed? ;)

Over and out från Katt & Carr

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vad tycks?

Ja vad tycker ni om min nya blogg design? För att vara en totalt okunnig person på detta område så får jag allt vara lite nöjd. Lite? Tyvärr vill den inte visa sig i min mozillafox, men tydligen i andras så då borde väl allt stämma. Har för mig att det var så sist oxå.. Så jag får vänta och se.

Borde hoppa in i duschen så jag bir människa igen.

Avslutningsvis vill jag bara säga! Vilken värdelös helg!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag vill ha...

Jag vill ha en digital systemkamera!
Jag vill ha ett springband
Jag vill ha massa pengar
Men mest vill jag ha min Jerry hos mig nu! Bara 4 dagar kvar!
ååå så söt han är! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Time for some blogg!

Ja det var ju ett tag sen jag skrev! Sitter i sängen och funderar om det kanske är lika bra att ge upp för dagen? Har flottat mer än någonsin den här veckan! Blir så besviken på mig själv, som vanligt! Börjar inse att jag nog aldrig kommer lyckas med att gå ner i vikt.. jävla tjat om vikt jämt! BLÄ! 
Var en full person (tror jag) som försökte ta sig in i min lägenhet 4 inatt. Vaknade kallsvettig och med en puls på 197 ( min maxpuls) av att någon satte en nyckel i mitt lås och försökte ta sig in. Måste erkänna att jag var ganska rädd, låg vaken i över 40 min och bara väntade på att bli mördad. Men jag somnade och vaknade med livet i behåll.. pust! ;)

Ja annars då? Har jobbat idag! Imorgon ska jag sova ut. Kanske ska ta mig en promenad när jag väl vaknar. borde ju röra mer på mig! Men har fan ingen ork eller lust!

image156

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()