Sunday bloody sunday!

Ja söndag och helgen tog slut på tok för fort! Känner att jag skulle behöva några dagar till att vila upp mig. Idag har huvudet gjort ont konstant, känt mig yr och haft magont :/

Igår var vi på fest hos Micke som fyllt 30. Kul att träffa folk då jag håller mig hemma mestadels. Roligt att träffa Jonna som ska ha barn om ca: 2,5 vecka. Känns bra att ha någon att prata bebis med som inte tycker man är dryg! ;) nu är det dags för lite kvällsmat, min favorittätt - flygandejakob MUMS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blogga från mobilen

Ja man måste ju hänga med i ny-modigheterna! :) kommer bli lättare att lägga in bilder då jag tar mest kort med telefonen.

Helgen har gått fort som vanligt. Igår var jag och Jerry och shoppade i borlänge. Blev ett par mammabyxor och en body till den lille. :) Måste hitta mig en bra bh, börjar få ont i ryggen och undrar lm det inte har med bysten att göra. Jävla tuttar att vara stora och tunga :/

Funderar på att göra bloggen lösenordsdkyddad. Med tanke på det yrke man har, dela med sig om mycket till alla kanske inte är så smart. Vi får se!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Godisråtta!

Ja det är något jag har gått och blivit. Nästan så illa att man kan kalla mig för en suggerjunky. Nu har det blivit något sött varje dag. Inte bra! För siffrorna på vågen ökar i ett raskt tempo! :S

Ska hem till Anna på scones & te kväll. Kommer bli trevligt. :) Känns skönt att komma iväg ibland på vardagskvällarna. Igår var jag och Anna hem till Maria och hälsade på. Man mår verkligen så mycket bättre av att träfffa lite folk, bättre än att sitta hemma själv och gå till sängs vid 20 tiden.

Väntar med stor spänning på de kläder jag beställt från bonprix, är första gången så jag hoppas det är ok kvallite.
Beställde en jätte fin klänning som jag är så nyfiken på! Hoppas jag inte bli besviken.

Mitt livs kärlek! Tänk att vi 2 snart blir 3. Overkligt och underbart!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fikadags.

Ja idag är det fika i Ludvika som står på schemat. Ska upp och träffa Angelica och hennes kille. Kommer bli riktigt trevligt då vi inte träffas så ofta. Tänkte kolla om jag hittar något fint att köpa till mig själv och kanske något till Jerry med tanke på att han fyller år imorgon. ;)

Var hem till mor och far igår och blev bjuden på 3-rätters. Inte illa och gott som alltid! Kanske inte så konstigt att det ökar rejält på vågen med tanke på allt som jag äter. :S

Tänkte lägga in en bild på hur jag ser ut idag, då jag faktiskt var till frissan förra veckan. Blev riktigt nöjd måste jag säga! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tråkigt..

Att vara gravid är lyckan själv. Det som känns så tråkigt är att peroner jag trodde verkligen skulle vara glada och som skulle vara intresserade av det hela inte brytt sig ett dugg. Istället har vänner som jag inte känt så länge smsat, ringt och varit intresserade av hur jag och magen mår. :) Glad för det men ledsen över det andra. Det känns helt enkelt väldigt ensamt.


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sensation!

Sitter i soffan och mumsar på nya polly. Supergoda! Har gått och blivit en riktig godisråtta. :)
Måndagen är gjord, den jobbigaste dagen på veckan. Var duktig och gick hem från jobbet, blev även en promenad tillsammans med Jerry på kvällskvisten. Känns som man måste passa på innan snön och kylan kommer.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fort, fort..

Ja veckorna går på tok för fort, man hinner inte med mycket mer än att jobba. Somnar runt 20-21 tiden varje kväll, kan inte vara allt för roligt för Jerry. Känns lite tråkigt att man aldrig hinner träffa sina vänner. Sen kanske det inte är så konstigt med tanke på att de flesta bor på annan ort, men ibland blir det ganska ensamt.

Dock blir det inte ensamt idag för snart kommer Kattis på besökt. Få se vad vi hittar på. Alltid lika roligt :)

Ja annars är allt som vanligt, det rör sig för fullt i magen och tror magen äntligen börjar växa. Vill inte se småtjock ut vi ju att det ska synas att det finns den liten skrutt i magen! :)

En bild kanske på magen nu? Kan ju vara kul sen att kika tillbaka.

v. 21+1                 v. 7+6


Har ju alltid haft putmage men nu putar det allt lite mer. :) svårt att jämföra

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()