Nedräkningen har börjat!

Ja nu kan det ju faktiskt hända när som helst! Fast det kan ju även vara en bra bit kvar. Bäst att ställa in sig på att gå över tiden. Vagnen är hämtad, sängen bäddad, kläder tvättade. Bara lite små saker kvar sen är vi helt redo! :D

5 dagar kvar att jobba, får dock se hur jag gör imorgon. Är helt genomförkyld, igen. :( Känns inge vidare att gå och snörvla bland kollegor och barn.
Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Loppa?

Skulle krypa ner i sängen och kika lite tv och vad hittar jag, en LOPPA! PANIK, ÄKLIGT, KONSTIGT. Var tvungen att ringa mamma som fick komma och kolla och hon trodde oxå det var en loppa. Kan det vara förklaringen på min 7 veckor långa klåda?? Det troligaste är ju i så fall att det är katterna som bär loppor, men hittar inga när jag kikar igenom dem och kliar sig gör de inte heller. Men blir nog ett bad för missarna imorgon med loppmedel.

Ska även sanera lägenheten. Tvätta, tvätta, tvätta, Skura skura skura, suck!
De skyldiga små grisarna! (tror jag)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helg i Gävle.

Ja i helgen var vi till Gävle och hälsade på Jerrys bror. VI var ut och åt och hade det väldigt trevligt. Vi stannade över natten och sov på hotell. Finns inget bättre än hotellfrukost. Underbart! Hann även med att träffa Madde och Robert. Tråkigt att så många vänner bort så långt borta. Inte ofta man träffas tyvärr. Har nu gått ner i tid på

jobbet, jobbar nu 50% och det känns så skönt. och inte är det långt kvar tills man går hem helt. Helt galet att om ca 1 månad kommer skrutten och vi blir en familj, vi blir föräldrar, jag blir mamma! Inte riktigt fattat det fast magen står rakt ut! :) Har tvättat massa bebiskläder, lakan, täcken, ja allt är nog tvättat. Även bäddat spjälsängen och lagt in kläder i klädskåpet. Inte mycket kvar nu att fixa. :)
Mår fortfarande bra, lite drygt att sova om nätterna när magen är i vägen. Klådan är fortfarande kvar men ska till hud i Falun på tisdag och kolla vad det beror på. Känner mig skitful och tjock. Flämtar och flåsar när jag går, känns som jag väger en 200 kilo. Längtar efter att få tillbaka min kropp. :) Längtar efter den lille.
Lite bilder från helgen och på magen.
V.35+2

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()