Johanna...

Syster kan vara bra rolig ibland! Notera IBLAND! Idag ringde hon och frågade om det skulle bjudas på kyckling med ris och currysås fast hon blev bjuden på lyxmat igår. Kanske ska börja ta betalt? Öppna restaurang kanske?

Kul inlägg, njaa

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ballar av stål

Brukar ju vara så roligt, men inte lika roligt ikväll. Dags att sova snart...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Jag vill bara skrika rakt ut!

För den där tentan gick som jag trodde, åt helvete. 100% att jag får göra om skiten. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

SKITSKITSKTISKTISKTISKTSITSKTISTKStistkSITSITSKTISTSTKSSKITSKTISKTISKT

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tenta om 1½ timme

Ja om 1½ timme smäller det. Då blir det grammatiktenta över nätet. Kul! Jag är ursämst på grammatik å hunnit plugga? Nej inte jag! Jag har ju festat å plöjt serier i helgen..*host*.. Nej men ärligt, det här kommer gå helt åt skogen. Men just nu orkar jag inte bry mig, är mest nervös för tentan vi får tillbaka imorgon. För skiter sig den då dör nog min motivation helt för att orka klart de här sista veckorna.

Någon som är super duktig på eng grammatik och vill komma hem till mig? Jag bjuder på både saft och bullar! Hör av dig i så fall!  ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Proppmätt

Ja det var man verkligen efter igår kväll! :)

Men först drar vi lite händelser från helgen. Fredagen spenderades i Falun, först hemma hos Johanna. Det var tänkt att jag, Johanna och kattis skulle ut och göra kåren osäkert. Iaf, Pernilla och magen kikade förbi, vilket var supertrevligt. Sen bar det av på "fest". Sorry Johanna men jag måste bara få skriva av mig. Haha lite komiskt. Iaf musikanläggningen på "festen" bestod av en bärbardator, som man spelade musik från! GAAH,  Så redan där dog partyhumöret lite, iaf för mig och Kattis, resten av folket verkade på topp. Vi knallade ner på kåren och fick inte komma in för gästleggen var slut. Hjälpte inte med att erbjuda vakten 2% bättre pris på färrg heller, han hade ju redan 20%. Aja, så vi gick till Harrys där "vaktensomhatarmig" stod. Tror dock inte han kände igen mig. Där inne var majoriteten 40 år så vi gick snabbt till Monte och åt. Där blev jag lite irriterad och sen åkte vi hem! :) Summa kademunna = Kanske inte den mest lyckade utekvällen men det var toppen att få umgås med Johanna och Kattis plus att få träffa Pernilla.

Å Johanna är ju en ängel, släpade runt på min tunga väska åt mig. Super söt.

 

Sen till lördagen!
Jag och Jerry skulle hem till Alex och Nathalie för att bli bjudna på lite mat, å inte så lite mat! :D Förrätt, varmrätt och efterrätt, å massa gott att dricka till. Måste säga att ribban lades högt! :) till förätt hade de gjort en egen räkröra som låg på en bit grovt bröd, plus lite extra räkor. Smakade så gott. Till varmrätt blev det kycklingfile fylld med fetaost och soltorkade tomater, pressad potatis och sallad. Sen till efterrätt blev det egengjord chockladmouse med färska jordgubbar. haha tror jag var ensam om att äta upp hela efterrätten! But I fell in love! Vi tittade på Robinsson, och insåg att jag och Jerry har blivit riktiga Rnördar då vi viste för mycket om alla deltagare.  Nej kvällen var toppen och nästa gång är det min och Jerrys tur att laga mat. Lite tråkigt att jag inte tog några kort, hade varit roligt att visa vad vi fick! :) men det blir fler gånger hoppas jag! :D

1000 Tack allt folk för en super helg!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skola imorgon..

Ja då ska man upp 05.45 imorgon då. Skoj, Skoj. Nej Nej. Längtar till helgen iaf. Fredagen kommer spenderas i Falun tillsammans med Kattis och Johanna, lördag blir det först lite jobb, sen ska jag och Jerry hem till Alex och Natalie för att bli bjudna på mat. Ska bli både roligt och spännande. :)

Nej nu ska jag ropa in mina flickor och sen krypa till kojs. Godnatt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snälla tvinga mig inte..

Jag vill aldrig bli gammal och skrynklig, snälla tvinga mig inte att bli det! Jag vill vara 25 resten av mitt liv..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I miss..

I miss my friends.. A LOT!

Hur kunde man välja att flytta hem till tråkiga Smedjebacken igen? Jävla idiot ide.

Saknar:

Angelica i Karlstad
Anna i Sigtuna
Ansi som bor 10 min bort med bil.. ;)
Madde i Gävle
och Kattis i Falun

dags för körkort kanske?!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Holeinface..

Ja på den sidan har jag spenderat min senaste timme ist för att plugga. Måste säga att det var mycket roligare! Bilderna finns på facebook för att se.. :D

Annars tycker jag att jag kommit en bra bit på arbetet, bara diskussionen kvar å den gör jag imorgon sen checka allt på ons och sen skicka in skiten. Fy va bra det känns.. :S

Skola imorgon och jag har verkligen lust att skita i det, ska jag eller inte? Har ju massa annat viktigt att göra ist för att lyssna på hur man skriver en essay för 100 gången på 4 års plugg.. VI får väl se..

Godnatt

gamla gänget samlat..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grisigt värre..

Helst vill jag bara glömma det som hänt de senast 30 minuterna för det är så fruktansvärt grisigt.. Aja skit samma. Jerry och jag bestämde oss för att beställa en Pizza från Torino i Smedjebacken. En sommarspecial ville grisen 2 ha så då blev det så. Aja pizzan kom, kostade 115 kr och smakade skit! Likaså vitlöksåsen vi inte beställde. Så jag ringde Torino och klagade, han frågade om han skulle komma ut med 2 nya såser och lite rödlök som även saknades! Jag frågade, vadå ska jag få lök och lägga på själv?! Glöm det, en ny pizza får det allt bli. Och så blev det. Det ska de faktiskt få beröm för, men sen vet man ju inte vad som låg på pizzan egentligen men den smakade mycket bättre. haha..  Så en kvarts pizza fick jag i mig efter att ha betalt 115 kr och klagat på pizzagubbarna..

Kul va?

Å inget plugg så imorgon får det bli 12 timmars pluggande... Idiot Carro.. Samma sak JÄMT..


Grisen 1 och 2..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Drama...

Lördagen bjöd på lite god mat, robinsson och Drama! idag borde jag plugga men vi får väl se hur det går med den saken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tenta..

Ja idag skrev man den efterlängtade tentan. och nu ska man bara vänta på svaret om man blev godkänd eller inte. Vågar inte känna åt något håll för blir jag underkänd och trott det gått bra kommer jag grina ihjäl mig..

Ikväll blir det lugnt, ska hem till mor och far för lite grillat. Smaskens.

    Dagens Ros går till mina söta mamma som var så snäll och skjutsade upp mig till Falun så jag kunde göra min tenta.

Dagens Ris går till Jerry som är så sur och otrevlig att man bara vill gräva ner idioten.  

Så nu fick jag det sagt.  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött...

Ja jag är trött och vill ta en dusch, men det finns inga rena handdukar tack vare herr Jerry. Jag är irriterad på ipred lagen å rädd att mina katter ska bli påkörda nu när de är ute och leker. :( Jag har ätit kyckling med rädsla att en glasbit skulle döda mig, men det verkar ha gått bra. Hockey är på tv och jag får inte byta kanal. Jag borde läsa mer ur boken tills nästa vecka, en bok som även är intressant, men jag orkar inte, jag får ångest av tanken att jag måste upp kl 07.00 imorgon. Jag är arg för att Leksand ligger under, å för att jag ens bryr mig då jag inte gillar hockey och absolut vill byta kanal, jag är sugen på fest i helgen, men tanken på att en öl är = 200 kcal, får mig att bli less, för då MÅSTE jag gå/springa i 2 timmar eller välja att äta NADA på den dagen!

Nej nu tror jag faktiskt jag har gnällt klar!

Tack för mig! 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()