Nu har jag lugnat ner mig!

Ja igår var jag arg, men idag är jag glad! Lr glad och glad, jag är iaf inte arg.. Snart helg, men jobbar lör i Falun så mycket helg blir det ju inte.. Rätt drygt att behöva jobba 7 dagar i rad varannan vecka! Men jag behöver pengar så det är bara att le och se glad ut! Anna kommer hem i helgen, blir så glad varje gång.. Saknar alla mina vänner, önskar alla flytta hit till Smb..

Titta 3 inlägg på kort tid.. kanske bloggtorkan är över!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En stor jävla idiot!

Ja det är vad som bor här hemma och då talar jag inte om mig själv! Varför gick jag bara inte min väg när jag hade chansen? Va fan är det här att slösa bort mitt liv på!!!??

Man lever ett liv och det tar man inte tillvara på! Detta visar tydligt att det inte bara bor en idiot i detta hushåll utan två!

Så, finns det någon därute som är en toppen kille! Hör av er för just nu är jag så trött på idioten här hemma!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så arg!

Ja jag blir så arg på mig själv! Fick äntligen tummen ur röven och åkte och tränade. Idag blev det body attack, och jag höll på att dö! Varför kan jag aldrig hålla i träningen? 4 veckor sen jag tränade sist och det märktes extremt mycket! Skrev upp mig på step imorgon så nu hoppas jag komma igång med träningen igen. Känner mig så tjock och ful just nu! Men hoppas att träning och koll på kcal intag ska hjälpa mig att tappa några kilon.

Nej nu ska jag tvätta lite kläder, hoppa in i duschen och sedan lägga mig för kvällen!

GodnattFöre! Nu hoppas jag bara att det kommer ett "efter" kort oxå! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()