Carro tipsar..

Jag måste ju bara tipsa om filmen "Step Brothers".. Jag och Jerry såg den för några veckor sedan, å den är sjukt rolig! Så nu måste jag ju lägga in den grymma låten "Boats n' Hoes" ;)

Varsegoda...

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Borta bra men hemma bäst...

Ja då var det klart! Jag och Jerry har köpt en lägenhet i Smedjebacken. Vi kommer nog börja renovera och flytta in grejer redan i dec. Han har även tagit emot en Katt. haha. Här händer det grejer! Men det känns väldigt bra! :) Det är verkligen på tiden att vi flyttar ihop. Ska bli skönt att komma hem till Smedjebacken, kan bli rätt ensamt i Falun. Fast jag har verkligen trivts här, men det var dags för lite förändring. Så nu blir det till att pendla till Falun. Men va fan, kan alla andra, kan väl jag med! :) Jag kommer verkligen sakna min Kattis som tusan. Men som tur är kommer jag tränga mig på varannan helg och sno henne från Micke. Men tror ingen av de har något emot det! Lr vad säger du?!

Sen har jag planerat att Johanna och Johnny ska köpa den andra lägenheten i huset och bli grannar med mig å Jerry! Kul va Johanna!? Tycker det är en toppen ide. Längtar iaf tills du kommer hem! Fast du kan vara världens drygaste! ;)

Nej nu tillbaka till bönderna på TV 4. De homosexuella är ju roligast att titta på. Rätt sött måster jag säga när rediga karlar står och kramas. ;)

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ny design..

Vad tycks? Den blev iaf bättre än den förra.

Jag borde verkligen plugga! Men det är sååå tråkigt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

If I were a boy..

even just for a day...
Om jag var en kille för en dag skulle jag:

Tänka helt på mig själv! Inte bry mig i någon annan utan sätta mig själv i första hand.
I sista sekund avboka med "tjejen" sedan gå ut och supa mig dyngrak och komma hem närmare kl 04.00, fast krogen stänger 02.00
stänga av telefonen och låtsas att den är trasig
Ta "henne" förgviet
Inte röra ett finger hemma om jag inte blev tillsagd
Sätta på mig vad som helt utan att bry mig om vad andra tycker
Ta för mig mer....

Vad skulle du göra?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

GI is the shit..

haha vilken töntig rubrik. Men just nu tror jag väldigt starkt på metoden, nästan lika stark som religiösa tror på sin gud. Sen innebär ju inte det att man måste vara en extremist, utan man kan ju fuska lite, ibland.

Ja efter som jag fått lära mig på idrottslinjen att 1g kolhydrater binder 3 gram vätska så är jag inte så dum att jag inte fattar att mycket det jag först går ner är vätska. Men det är ju så psykologiskt motiverande att man bara måste fortsätta om man tappat 2 kilo..

Äh det där va ju inge roligt att skriva om.

Hemma för tredje dagen. Börjar känna mig smått bättre. Inne på facebook ser man att många är sjuka just nu. Såg att Madde mådde dåligt! Skickar dig en krya på dig kram!! =) Kan ju skvallra att Madde var rätt packad i fre. Jäkligt skoj var det att träffa dig!
Ush va dåligt med pengar jag har just nu. Undrar vart allt tar vägen?

Nej nu ska jag göra mig en kopp te,, mmm det kommer kännas skönt mot min torra och onda hals..

Puss.. 

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

skit dag..

Så här tråkigt har jag inte haft på länge! Jag HATAR att vara sjuk...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När har man egentligen feber?

ja det här tycker jag är en intressant fråga att ta upp kl 00.30 på natten. Så varför? Jo grejen är den att när jag jämt är sjuk så har jag trott att jag inte haft feber. För alla säger att man måste ha en temp över 37.5 för att det ska räknar. Men idag har jag kännt mig yrslig och speciellt gör jag det nu, men bara med en temp på 37.2. Så det betyder ju att jag inte har feber!
Dock hade jag en temp på 37.9 imorse.

MEN! googlar man på det får man massa olika svar. Vissa människor säger att feber har man när tempen är från allt till 36 grader till 38. Vissa säger oxå att man ska lägga på 0,2 grader när man tar den.

Aja det jag har insett är att feber inte alltid börjar vid 37.5 utan för mig redan runt 37 grader.

godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stackars, Stackars Carro..

Ja nog är det synd om mig.. Vaknade imorse kl 06.00 med feber, ont i hals, huvud och kropp. Känns lite bättre nu då det blev en ipren vid 8 tiden. Ush det är så typiskt, när man har som mest i skolan då ska man bli sjuk.

Om febern kommer tillbaka ikväll blir det nog att åka hem till Smedjebacken. För ligga hemma själv är inge vidare.

Tänkte bara informera lite. I will be back!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ont

Jag har så ont i mina stackars fingrar.. Ush jäkla skit att jag skulle börja bita igen. Varje gång jag biter så här långt ner så det gör så J**la ont så lovar jag att aldrig mer göra det.. Men dagen efter är jag där igen! Tror jag får göra ett nytt vad med Julia.

inte mina naglar! Vågar inte lägga in på mina så jag snodde någon annans stackars nagelbild.

Idag har jag inte fått mycket gjort. Sovit 3 timmar eftermiddag så nu kommer jag helt omöjligt att somna i natt. Idiotiskt!

Helgen kommer att spenderas i Falun. Nu har jag bestämt mig. Jag har helt enkelt inte råd att åka hem. =S Å det är! Imorgon är det Phonetics, jag fattar helt ärligt NADA! Hur fan ska man kunna lära sig något sådant på 4 lektioner när man aldrig i hela sitt liv läst om det tidigare. Idioter!

Nej nu ska jag försöka plugga lite innan jag kryper ner i sängen.

Gissa vad jag gjorde precis nyss?! BET PÅ NAGLARNA! jag säger ju det IDIOTISKT! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

USA:s President Val

Suck. Jag är verkligen inte ett dugg trött fast jag borde. Skulle nog kunna ligga vaken och kolla på USA:s valvaka på kanal 5, TV 4 och SVT som håller på tills kl 06.00. Väldigt intressant faktiskt. Jag har ju inte varit ett dugg insatt, fast man borde, med tanke på hur mycket av det som sker i USA påverkar resten av världen. Men efter att tittat nu och sappat mellan de olika kanalerna har man iaf lärt sig lite faktan kring val systemet, kanidaterna osv. Tydligen så tror de flesta på en demokratisk seger, det vill säga att Barack Obama vinner presidentvalet. Och mycket tack vare den ekonomiska krisen som uppstått.

Varför kan jag bara inte få vara trött. Fan jag har haft mycket problem på sistonde med att somna. Tror jag har blivit vuxen för jag kan inte längre sova middag. Det har varit det bästa jag vet att få slumra bort några timmar på eftermiddagen, och ändå sova bra på kvällen. Men det går inte längre. Sover jag middag somnar jag aldrig på natten. Men idag har jag ju inte vilat alls. Jag bode vara trött. Inte sitta och skriva blogg kl. 01.43 på natten. Tur är väl att man inte börjar fören 10.30 imorgon. 

Men forstätter det så här somnar jag väl aldrig. Ush jag mår även illa. Inte mycket som är bra just nu..

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på valvakan och förhoppningsvis somna så jag får några timmars sömn, skämmigt om man skulle somna på föreläsningen imorgon. De har ju en tendens att fungera som sömnpiller.

God Natt...

vs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kort i tusen..

Ja nu spyr jag på allt som har med kort att göra. Har setat i en hel dag känns det som och laddat upp mina digitalbilder på sidor så jag kan framkalla dem. Totalt tror jag det blev 1200 kort lr någor sånt.. 440 st på ett ställe, 500 st på ett annat och ca 200 på ett annat. Haha är dock lite orolig för ett ställe. Känns lite osäkert, men vi får väl se om det dimper ner några bilder i postlådan snart! =D. Det jobbiga var väl att man betalade i förväg. Men nån gång ska man väl bli blåst på nätet! Fast det vet vi ju inte än. Bla!

Jag är ju såååå godissugen, å inge sugen alls på att laga mat! Affären stänger om 15 min! Ska jag synda? Köpa mig en enportionsrätt och pytte lite godis? Penger slösar jag då överallt! ush de bara försvinner å jag får ångest.. Dock hade jag ju litterturutgifter den här månaden på 1200 som sved rejält i plånboken.

Nej nu måste jag skynda mig.. Hörs sen.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()