Första målet avklarat!

Vilken himla bra födelsedag det blev då! Satte 100% på The Killers låt when you were young. (Guitar Hero). Som jag har kämpat. 99% har jag satt rätt länge nu, men alltid lyckats missa en jävla skitnot, men idag satte jag den! Stolt som en tupp måste jag erkänna! Tog till och med ett kort för att bevis min framgång!

Hoppas er dag är lika bra som min! ;)

 
    
 


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

idag är ingen vanlig dag...

För det är faktiskt min födelsedag! Hurra Hurra Hurra! Yes då blir man 25 år idag då! Tänk va tiden går fort! Jag brukar faktiskt ha lite smått ångest inför födelsedagar men inte den här! Jag har faktiskt längtat. Kan ju bero på allt roligt runt omkring, som att syster kommer hem, få massa paket, och min stora fest på lördag . :D Nej den här dagen har jag faktiskt sett fram emot! lr det blir ju lite fel för paketen får jag inte fören på fre, och syster kommer inte fören på ons. Men endå! Det kommer vara en bra dag idag! För det är ju ingen vanlig dag, utan det är ju faktiskt min födelsedag! Hurra Hurra Hurra!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Näringsintag = 0

Ja kl är snart 18.00 och det enda jag har ätit är ostbågar.. Konstigt nog är jag inte ens hungrig. Dumma mamma och pappa som skulle göra hemmagjord pizza och inte äta på sibylla som jag ville! Så verkar det som jag får svälta! Kul kväll man kommer ha då!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Djurpolisen i Houston..

Titta på tv gör jag inte speciellt ofta längre. Jag ser det mesta på datorn. Dock finns det ett program som jag bara älskar på Animal Planet och det är SPCA, djurpolisen i Houston. Om man får ångra något i sitt liv då är det att jag inte satsade på att bli veterinär. Gud, vilken dröm! Att få arbeta och rädda djur.
Nej nu börjar det igen! Så min dag kommer spenderas med att titta på Tv/dator, ätandes chili cheez doodles och kanske att det blir en sibylla senare idag! Kan dagen bli mer hälsosam? Well FUCK IT! Idag ska frossas! See Ya! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men jag då?

Ja det spelas tennis, åks runt till vänner, spelas tv spel med andra! Men jag då? När ska tid och då menar jag rolig tid spenderas med mig då? För ärligt talat så har jag inte ett dugg roligt i Smedjebacken just nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Game Over!

Ja då har man klarat Tomb Raider - Underworld. Lite besviken blev jag, för jag fattade inte ens att jag hade klarat det, hade en känsla av att det kanske började närma sig slutet, men inte att det VAR slutet.. :( Så nu har jag inget annat att göra än att plugga? Hur kul är det då!!!??? Å bara så ni vet så var Tomb Raider 1 bättre och svårare! Kan ju alltid köra lite Guitar Hero och försöka mig på nivå hard? Ja kanske det! :D

Har nyss avnjutut en laxmiddag. Chef A la Jerry är faktiskt riktigt bra på att laga mat! :) Ja då vet ni de...

nej det var nog allt jag hade för denna gång. Ses! 
PS: JAG BEHÖVER EN PINCETT! Jag ser snart inget för ogräset som hänger ner över mina ögon! Nästan så jag ska lägga in en bild på de vildavuxna buskarna! DS

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A lagare & 30års kris?

Ja man slutar aldrig att förvånas.. Satt ett par törstiga gubbar på bussstationen i Ludvika. Å frågan man får är ifall jag var kåt?! Ja man slutar aldrig att förvånas!
Dagen har spenderats sovandes på en buss och några timmar i skolan. Är så satans sugen på gott, vanlijmuffins kanske? mumma! Syster kommer hem om 8 dagar nu, å det är bara 6 dagar kvar tills jag fyller 25. Satt massa gymnasie elever på bussen idag, och då slog det mig att jag faktiskt är 7-8 år äldre än dem! Det sved, å tanken på att de hade 13 år kvar tills de fyller 30 och jag bara 5 år sved ännu mera! Shit va gammal jag håller på att bli! Ja det var dagens konstaterande!

HejHopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

090216

Det har varit en bra start på veckan! Gick upp vid 09.00 åt lite frukost, satte mig och pluggade och lyckades bli klar tills inlämningstiden som var 13.00. Beslöt mig sedan för att skura golvet i köket och storstäda toaletten. Sedan blev det bussen upp till Ludvika för att hälsa på Petra med familj. Var roligt att få träffa henne igen å se de små söta! :) Gud så mycket hår säger jag bara.. ;) Så nu sitter jag i soffan och biter på naglarna! Funderar om jag ska spela lite Tomb Raider, eller Guitar Hero? Lr kanske jag borde plugga..:P

Ja vi får väl se vad som lockar mest...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Piip, Piip å Piip...

Ja så låter det förfullt just nu.. Katterna leker med sin pipande mus.. Så fort de rör den så ger den ifrån sig ett piiiip.. Tänk va roligt.:) Alla hjärtans dag spenderades med Herr Eriksson, som bjöd ut mig på middag på Vanboherrgård. Fick även ett sött kort och en parfym som luktade så gott! Tänk va grejor å då är det hela 8 dagar kvar tills jag fyller år, hela 25! Tänka va grejer ja måste få då! :P Efter vanbo spelades det spel med Kristoffer och Julia, och sedan (tyvärr) blev det en sväng ner på lindgården. Hade varit roligare att stanna hemma å spela mer.. 

Nej nu pockar Jerry på min uppmärksamhet.. See you later!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

??????

Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska skriva..:S Ingen fantasi what so ever.. Kan ju berätta att jag umgåtts med Fröken Anna under veckan. Vilket har varit så roligt! Finns ju inge bättre än att umgås med sina vänner. Förra veckan fylde Maddan 23 hela år, så då fick jag och Jerry lite finbesök av henne.. :) Var verkligen roligt att få träffa henne igen, vilket blir allt för sällan nu för tiden, å mindre kommer det väl bli med tanke på att tokan flyttar till Gävle.. ;) Ikväll kommer jag umgås med kattis å alla hennes grabbar.. :) Tänk va mycket fina och bra vänner man har...Lördagen innebär både jobb och nöjen. Jag och Anna tänkte dricka lite gott, spela lite spel å snacka massa skit..:) förhoppningsvis får vi kanske sällskap av Emma och Ansi.:) ??

Nej nu ska jag ta och vila lite.. är så trött.. later aligater!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()