1:a advent..

Ja idag är det första advent. Blev till att fixa till det lite här hemma. Nya gardiner, stakarna uppe, första ljuset tänt. Så inne i lägenheten är det lite julkänsla något vädret inte bjuder på! :(

Ska till bm imorgon och mäta magen. :) får se vad måttet säger.

Älsklingen ligger och snarkar i soffan efter en hård jobbhelg. Inte lätt att vara egen företagare. Tok stolt över honom iaf! <3

Avslutar med lite bilder!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En nyttig tisdag!

Ja idag har jag varit duktig! Gymmet och hemmagjord sallad till kvällsmat. Nu gäller det bara att försöka hålla i det. Pratade med gymmet idag om att få ett träningsprogram som passar när man är gravid. Kanske sporrar mig att gå dit oftare. Har enligt min start vikt redan gått upp 8 kilo, 7 enligt inskrivningen. Men har ju 11-13 veckor kvar. Gaaah hur ska detta sluta!!! Tänker inte banta eller gå ner i vikt men försöka undvika sånt som ger extra kilon. :)

Nej nu blir det en dusch sen hem och hälsa på mor och far!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härliga helg!

Sitter i soffan med en riktigt härlig känsla i kroppen. Mysbelysning tänd, Adele på sterion och snart ska vi hem till Anna och Andreas. Blir lite småplock att äta och en film! Super trevligt!
Dagen har jag spenderat tillsammans med min kära mor. Vi var på Väderbackens julmarknad, gjorde goda bakelser och kikade på lite bebiskläder som hon tvättat upp från när jag var liten. :) Längtar såå!
Annars rullar dagarna på, jobbar och sover på vardagarna och längtar tills det blir helg. Skönt att veckorna går fort, tänk att det är första advent nästa helg!

Lite bilder från idag. V28 (27+1)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjocksmock!

Tänkte lägga in en bild på magen för nu börjar den bli stor, märks när jag ska böja mig fram, knyta skor eller plocka upp saker. Men än så länge går det fast med lite motstånd.

Lyckades hålla mig från godis mån-lör förra veckan. Den här veckan fick inte lika bra resultat. :( nyss setat och mosat i mig en massa skumtomtar. :s Aja nya tag imorgon. Bara jag inte äter varje dag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Underbara halsbränna.

Aaa det bränner så skönt i bröstet/halsen! :S Or not! Fy FAN säger jag bara! Måndagen är gjord och dryg var den, varit riktigt trött idag. Ska nog snart sova så jag orkar med morgondagen. Längtar till jul och allt mys som hör till. Sätta upp adventsstakar, och det sker inte före första advent. Dricka glögg och äta pepparkakor, äta julbord, snö som faller, Ååå allt sånt! Sen längtar jag så klart till Februari så man får veta vem det är som rör sig inne i magen! :D Godnatt*

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()