Sommar..

Ja nog är det sommar när man har tagit sitt första dopp i sjön! Å det gjorde jag idag.. Vilken underbar dag det har varit. Eller hela helgen har varit toppen. Tänk hur det är, medan en annan har haft det riktigt bra, har andra haft det riktigt jobbigt! Tänker på dig Madde. Det här med livets gång, ja bara tanken på det ger en ångest.. Varför kan vi inte leva i evighet.

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Träning..

kl 17.30 sätter grispasset box igång. Känner att det kommer bli tufft idag, inte tränat box på 4 veckor nu..:S Men man får göra så gott man kan. Idag har vi satt upp tapeten (igen) i vardagsrummet. Låser nog katterna ute när jag åker och tränar. Skulle jag komma hem och se rivmärken idag, ja då skulle jag nog bli skvatt galen! Jag ber och hoppas för allt som finns att de låter bli tapeten. SNÄLLA!

Nej nu ska jag byta om, Ansi kommer vara här när som helst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Å regnet det bara öser ner..

Fy vilken tråkig dag. Hatar att bara sitta inne, får så ont i huvudet.. Ser fram emot helgen. På fre blir det kryssning med Mamma och Johanna, sen så fort vi kommer hem på lör blir det raka vägen till Fredriks 30 års fest. Ska bli riktigt roligt.
Många som fyller 30 i år, 3 fester på 1 månad är rätt mycket. Men skoj! :D Dock mår nog inte min lever allt för bra, blivit lite för mycket festande på sistonde och än är det inte slut..

Nej nu ska jag plugga lite, tror jag.. eller njaa..

 

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Uppe med tuppen..

Men det gör inte så mycket för ute skiner solen och jag kan sova en timme på bussen! :D Funderar på att luncha upp mina sista pengar i Ludvika idag när jag kommer hem från skolan. VI får la se..

Nej nu ska jag göra det sista och knalla iväg..

Hoppas ni får en toppen dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

stressad som tusan...

sitter jag i soffan och tar det lugnt. Hur går det ihop? Är man stressad borde man flänga runt och göra allt möjligt, nej inte jag inte! Jag sätter mig i soffan och tar det lugnt. Spelar lite Resident Evil 5 och biter på naglarna. Och blir ännu mera stressad. Hungrig som tusan är jag oxå, kan det bero på ett litet glas pepsi max? Hmm eller är jag hungrig på riktigt. Det går ju inte att veta säker nu pg av den där satans pepsimaxen. Sitter och läser en annan tjejs uppsatts, och jag förstår inget måste jag vara ärlig att säga. Bett Jerry läsa det så vi kan utesluta att det är jag som är totalt korkad, lr det där lät fel. Menar ju inte att hon är korkad bara att hennes text är lite för vimsig. Aja vi får väl se.

Missar massa skoj i helgen iaf, Kattis den söta ville ha med mig ut i Falun på fre och erbjöds sig bjuda på mat och öl på Harrys, men jag hinner tyvärr inte.. :( Måste sitta med uppsattsen som ska vara inne på mån, sen har en kompis till Jerry 30års fest på lör som jag var medbjuden till, men även det var jag tvungen att tacka nej till. Så min helg kommer bli precis som min vecka! Sittandes i soffan skit stressad!

Tack för mig!

 
Så här såg det ut utanför vår lägenhet på sista april. Ett 30-50 tal ungdomar i åldern 14-19 plus 3 st nattvandrare. Grannen på 19 år hade tydligen fest! haha

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

4 maj..

Ville bara påminna om att idag är sista dagen att skicka in deklarationen! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()