satans plugg..

Ja ikväll ska en etik tenta vara inne och jag har inte ens börjat! Det går bara inte, inga ideer alls på hur jag ska börja, vad jag ska skriva. Nu vill jag vara klar! Blir nog ingen innebandy för mig ikväll. :( Gjorde illa mig på boxen i fredags, sträckte mig i lårmuskeln (hamsting) och efter träningen i måndags känns det inge bra alls. Det är ju så typiskt att man ska skada sig när man verkligen vill och har börjat komma igång.

nej undra om man ska göra sig lite frukost så kanske man kan komma igång med skrivandet! Önska mig lycka till för det kommer jag behöva!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Besviken..

Jag som tycker att jag skött mig så bra i 2 veckor nu blev lite besviken när vågen stod still på typ samma!! Aja min teori är att jag fått lite muskler samt dragit på mig en massa vätska tack vare träningsvärken. Känns så iaf! Vi får väl se vad vågen säger nästa vecka för då borde ju träningsvärken vara lite bättre.. Ikväll blir det box, med ansi och inte anis som jag tydligen skrev här om dagen.:P Hoppas det är riktigt bra peppmusik så man ger allt! Snart ska jag och jerry klä oss lite bekvämare och bege oss på en promenad ut till nisses.

Ha en bra dag!

Jag, Kattis, Anna jo, Marina och Gunilla

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

pust och flås 2..

Ja då har man klarat av träning nr 2, och jag överlevde, Knappt! Riktigt trevligt lag verkar det iaf vara och en bra sammanhållning, så jag hoppas man får komma och fortsätta träna. Ligger i sängen med Fröken Gissa på ryggen och väntar på att toan ska bli giftfri så jag kan få ta mig en välbehövd dusch. Imorgon skola som vanligt, hatar verkligen att gå upp kl 06.00 men ibland måste man ju bete sig lite vuxet. Blev en lunch med Kattis i Falun idag, alltid trevligt att snacka lite skit och bara umgås, kina blev det oxå, fast utan riset! StoLt!

Nej nu måste jag ta den där dushen, krypa till sängs och titta på dagens idol!godnatt önskar jag och Gissa..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

pust och flås..

Ja idag var det tufft, gick på min första innebandy träning, ja jag tror det är 8 år sen sist, och jag höll på att DÖ!!! Ärligt talat gick det inge vidare alls idag, kände mig mest i vägen, kondisen var ju katastrofal, ja det gick åt skogen helt enkelt! Men trots det var det så jäkla kul! och det är ju faktiskt därför jag vill börja spela igen för jag tycker det är så roligt. Sen om man är helt sämst så får det la vara så! :D Blev även träning igår med Anis, step up, så imorgon kommer jag knappt kunna röra mig har jag en känsla av! Men ack så skönt att komma igång åter igen med träningen.

Ska nog sova om 30 min, för imorgon är det bara att palla sig upp kl 06.00 och göra sig redo för ännu en dag praktik.

Annars är allt bra.. skolan funkar bra, Jerry är helt toppen här hemma och nästan varje dag kommer jag hem till hemlagad mat. Jag har kört GI i över en vecka nu och det funkar än. Just nu känns det som det kommer bli en bra höst!

KRAM

Me and the love of my life.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()