Surt..

Vill ju lägga in en videolänk, men funktionen är ur drift.. =/ Surt..
Då vill jag inte skriva alls, imorgon börjar praktiken fast egentligen inte förren på tis då jag kommer vara ledig alla måndagar.. Ok godnatt Dröm sött..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu börjat mitt nya liv för 711 gången..

Fy skjutton vilket frosseri denna helg varit.. Har nog ökat en 3 kilo minst. Men nu jäklar ska det bli ändrig på detta. Ska böra med mina kosttillskott och komma igång med träningen en gång för alla..
Fortfarande skoltrött, tycker det mesta är tråkigt och har ingen ork. Det första jag såg fram emot idag när jag vaknade var att få komma hem och sova igen.

Fan va trist allt kan vara, nu vill jag ha sommar..

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Musik är livet!

Just nu sitter jag och Mr. J och laddar ner gamla klassiker på varsin dator och spelar upp för varandra. =) Musik är verkligen underbart. Musik kan få ens humör att förändras på några sekunder. Just nu lyssnas det till Phil Collins - Another day in paradise och ett stor leende befinner sig på mina läppar.. Så fin låt.

Forts. kl 00.30.

Vilken kväll. 8 mile är verkligen en bra film, älskar filmer som är verklighetsbaserade. De ger en helt annan känsla. Samma sak med böcker. Har svårt för att få ro i kroppen och kunna sätta mig ner och läsa men med böcker vars innehåll bygger på en true story blir jag helt besatt. Just nu spelas en helt underbar låt, Ohh darling, please dont hurt me this way...Vilken låt, fick mig faktiskt att bli på bra humör så fort den spelades, som jag tidigare skrev kan musik verkligen få ens humör att skifta lika fort som hehe ja jag vet inte vad men det kan gå jäklit fort.

Fy skjutton vilen stolt människa jag är, skadligt stolt.. inte bra, beteer mig så illa när jag bråkar. Kan inte behärska mig.. Ett råd till er gott folk, bråka inte med mig, jag är den elakaste människan i världen när jag är arg.. ψ Kan inte be om ursäkt hur fel och elak jag än varit, innerstinne skäms jag nå fruktansvärt men jag kan bara inte visa det för andra..Att det ska vara så svårt att säga ett så litet ord som förlåt, men tyvärr är ordet för starkt laddat för att jag ska ha mod att säga det. Kanske handlar det om nån kontroll, att säga förlåt innebär att jag tappar kontrollen och tro mig jag är ett kontroll freak. Fan va fucked up jag är.

Mr J är ett under som klarar av att stå ut med mig, mitt humör, mitt hetsätande, mitt fisande.. haha ja inte är jag en lätt människa att älska men tydligen så gör jag nått rätt som fortfarande har min älskling.

Så jag vill avsluta med att dedikera (kan inte stava som ni kanske redan märkt) en underbarlåt till min älskling.. ;) och tipsa er alla där ute att ladda ner och lyssna..

Pretty Maids - please don't leave me

Sov gott! Over and out

Ps: Jerry förlåt..♥

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skolhelvete!

Är så skoltrött man bara kan bli.. VÄgrar göra det jag ska idag.. Tänker vara trotsig! Ja den där uppgiften kan köra upp sig själv där bak och stanna där tills.. ja.. för alltid.. Är så trött.. =(

Lägger in en bild på världens snyggaste, å tänker inte skriva vem han är för det borde alla veta! Han är då verkligen helt underbar.. ♥

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

En intressant dag!

Ja jag ska väl uppdatera dag torsdag så alla mina trogna läsare ( har inga, haha) får veta vad som hänt.
Hade mycket intressanta föreläsningar på skolan idag, först en rullstolsburen som det nu för tiden heter, inte rullstolsbunden för er som inte visste. Han berättade om hur han vid 15 års ålder blev förlamad från bröstet och ner i benen.
Vilka människor som klarar av en sådan livsförändring. Hur kan man acceptera att man aldrig igen kommer kunna gå. Krävs nog mycket för att klara av det och tyvärr tror jag aldrig att jag själv skulle klara av det. Efter det fick vi testa på att åka rullstol och spela basket, fläskboll och innebandy. Hur kul som helst!
På eftermiddag kom en annan man och föreläste, mannen hade en cp skada, spastisk. Blev extremt imponerad av denne man. Trots sitt handikapp har han upplevt mer roliga saker än en person som är fullt frisk. Å han verkade riktigt smart bakom allt skal. Nej den mannen gick verkligen hem hos mig..=)

Ja Mr. J är här men tyvärr ligger han i feber. Stackarn. Nått är det med killar, för så fort ni blir förkylda lr sjuka så är det som ni har en nära döden upplevelse!! WHY?! Ni blir som små pojkar som ropar efter mamma. haha.. Har en känsla att det inte bara är jag som upptäckt detta.. :P

Pratade med  Anna idag. Saknar henne här hemma. Men tiden går ju som tur är fort, å snart blir jag23 apropå inget.. 23!! Oj bara 7 år kvar till 30, bara 17 år kvar till 40 å då bara 27 år kvar till 50!! a ni fattar..

Nej nu ska jag sova å ha ångest för att jag inte pluggat nått idag heller.. Är så skoltrött. Tur man bara har 3 år kvar.. suck..

God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dags för min första Blogg!


Ja då har det börjat!  Mitt nya blogg liv. =)
Försökt i flera timmar nu förstå mig på det här med HTML, men ärlig så förstår jag inte ett smack!
Får ta hjälp av Mr.J imorgon om han vill och kan vill säga.. ;)

Ja sammanfattningsvis har min dag varit sovande. Vaknade kl. halv 9, var vaken till 14.00 sov till 17.00 och ska sova nu igen kl.23.00. Är ju stora fel på mig, å inte har jag pluggat heller som jag borde.
Saknar Mr.J som är långtborta just nu. Men snart nära.
Nej jag tror inte jag har så mycket mer att skriva om idag.

Sov Gott..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()