Jag är mamma! :)

Men innan jag börjar lägga ut bilder och skriver om mitt liv som mamma, tänker jag lägga in lösen på bloggen. Så vill man läsa om mitt väldigt intressanta liv så får man snällt fråga efter mitt lösen! ;) haha jobbigt om ingen frågar..:P

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Den som väntar på något gott...

Nej nu har jag väntat tillräckligt. Nu får den lille ta och komma ut. Verkar som alla runt omkring håller med för alla tycker att jag borde kläcka! Dock ska jag inte klaga, Har en älskling här hemma som verkligen tar hand om mig. Lagar mat, köper det jag behöver. Ja han gör allt för mig. Sen säger han hela tiden att jag lyser, och det gör mig så glad för jag känner mig inte vacker just nu. hahaha, 17 kilo har jag gått upp, lr säkert mer för det var vad vågen visade i måndags. Men tänker inte väga mig mer så där tog det stopp! :P Fått kortisontabletter som jag ätit under helgen och klådan är mycket bättre. Var helt hysterisk den här veckan, många tårar. Tänk att klåda kan göra en så galen. Men helgen har varit bra, har kunnat sova bra och varit glad! :) Nu ska jag äta lite glass och kika tv. Hoppas en bebis kommit nästa gång jag skriver! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Härligt var det! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solen är här! :D

Underbart, tror jag ska klä mig varmt och sätta mig på balkongen och sola lite. Kan behöva lite D-vitamin. Hade besök av Anna igår, åt gott och såg en film. En helt perfekt fredag, lugn och skön.

Klådan är fortfarande hemsk, vaknar hela tiden på nätterna av att det kliar och kan ligga och riva i flera timmar. Det driver en verkligen till galenskap! Så nu håller vi alla tummarna för att den lilla vill komma ut lite tidigare så jag slipper detta!
Idag ska vi hem till mor och far på middag. Mums, alltid god mat där. Kanske slänger upp en bild på vad det blir för gott.
Ha en underbar lördag alla där ute!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trött...

Jag känner mig trött hela tiden, och inte blir det bättre av att äta tavegyl. Klådan är tillbaka värre än förut, men medicinen tar iaf udden av den.

Haft 2 visningar på lägenheten och idag kommer person nr 3. Totalt 4 personer som är intresserade och det känns jätte bra! :) Längtar tills vi bor i huset, men rätt skönt att det är ett tag kvar. Så man hinner landa i att bli mamma först.
Vet inte vad det var för fel på mig igår, gjorde inget annat än att äta. Åt till och med upp min matlåda som var tänkt tills idag. :S Känner mig lite smått uttråkad om dagarna, saknar jobbet redan, lr jag saknar mina kollegor och eleverna. :) Tur är väl att man har en massa ärenden om dagarna, banken, små grejer inför bebis, visningar, annars hade jag nog bara sovit och ätit.
KÄRlek!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallå!

Måndag och ny vecka. Sitter och lyssnar på Justin Bieber, haha ja va ska man säga. Såg honom på Ellen, och nu är jag lite smått förtjust. :P

Det händer mycket i vårat liv just nu. Vi väntar på att skrutten ska komma när som helst, vi har skivit på papper för hus, vi har flera intresserade av lägenheten. Ja allt på en och samma gång.
Livet känner faktiskt helt underbart, och Justin i öronen gör inte saken sämre. :P
Har lite svårt att njuta av allt som händer, är sådant kontroll freak att jag inte helt kan slappna av och vara 100% gald. Negativisten är rädd at något ska skita sig.
Hade besök av Kattis och Micke i helgen, blev lite mat och melodifestivalen. Tänk att jag och Kattis känt varandra sedan vi gick på dagis, vara nära vänner sen mellanstidet och är fortfarande är så. Och att vi får barn samma är är ju underbart skoj! :D
Igår var vi hem till Sussie och Stefan, blev bjudna på mat. Riktigt trevligt. Så fick man hålla i supersöta Sigge. :)
Nej nu ska jag nog ta och vila lite, känner hur tröttheten kommer smygandes. Ha en bra dag!
Frågar man katterna så har vi köpt en riktigt bra vagn. :P

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Flytta?

Ja vi har ju funderat på det ett tag. Börjar bli lite trångt i vår lilla lägenhet. Tagit lite kort på den idag för att lägga ut på blocket och se om någon är intresserad.

Trött på att vara förkyld hela tiden. Det tar bara om helta tiden och Jerry börjar bli galen på mitt snarkande. Jobbar nu bara ons-fre sen går jag hem. Hoppas någon har ork och tid för mig annars kommer jag bli så uttråkad. Känner för att gnälla lite, men ska inte göra det allt för mycket, då mina bekymmer är bagateller jämfört med vad andra går igenom just nu. <3
Men ett litet gnäll över denna jävla klåda som aldrig ger sig! Tvi tvi tvi!
Nej nu ska jag ta en dusch, laga lite mat och sedan bege mig mot jobbet!
Ha en bra dag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()