Detta är viktigt!

Jag sitter och surfar runt lite på nätet och hamnade på en väldigt BRA sida! Jag rekommenderar er alla, killar & tjejer att ta er en titt  ----->  okejsex.nu
Ni borde alla läsa denna sida och ta er en funderare! Trots att man hör och läser om våldtäkter, misshandel och kränkningar kan man aldrig få nog med information om dessa viktiga samhällsproblem. Ordet samhällsproblem betyder just som det låter, detta är något som påverkar både dig och mig och vi måste hela tiden göra oss medvetna och informerade om en förändring ska kunna ske!  Det krävs att man engagerar sig! Bryr sig och blir berörd! Man måste se till sig själv, fråga sig, behandlar jag andra människor så som jag själv vill bli behandlad? Respekterar jag det andra könet? Kränker andra genom ord som hora, fitta m.m.? Har jag kränkt någon sexuellt? Man kan inte förändra världen, men man kan börja med att förändra sig själv! 

                                                

På en födelsedagsfest möts Anna, 18, och Erik, 24.

De har träffats förut. Hon dricker inget, men han blir berusad. De pratar ändå länge med varandra. Och när han frågar om de ska sova tillsammans, säger hon ja.
Han är mysig, tycker Anna.
Anna Annas kompis Caroline fyller 20 år, och det är mycket folk på festen. De flesta är äldre, som Erik. Han har strulat med en annan av hennes väninnor tidigare, och Anna har hälsat på honom flera gånger förut. Han dricker öl och blir ganska full, men han är gullig.
De pratar i flera timmar. Erik säger att han har blivit lovad en säng i Carolines gäststuga, så de går dit tillsammans. Där ligger redan en annan kille och sover. Han snarkar.
De sätter sig i våningsängens överslaf. Börjar hångla.
Erik tar av hennes kläder. Hon ber honom klättra ned och släcka lampan. Han vill inte. Hon ber honom på nytt släcka, det gör henne obekväm att det lyser. Men istället för att släcka så puttar han henne bakåt, ned i sängen. Han sätter sig grensle över bröstet, säger att hon ska utföra oralsex. Hon gör det en kort stund, men tycker inte om det. Anna vrider bort huvudet. ? Tycker du inte om min kuk? frågar Erik. Han låter sur. Lägger sig ovanpå, försöker penetrera henne.
Han drar henne i håret, men slutar när hon säger till honom att det gör ont. Erik sätter sig grensle över henne igen, ber henne suga, samtidigt som han håller hårt runt hennes hals. Anna vill inte. Han tillfredställer då sig själv tills han får utlösning över hennes ansikte. ? Vad sysslar du med? säger Anna. Erik vänder henne runt så att hon ligger på mage. Han rotar i en väska, verkar leta efter något. Vad? ? Du ska få se, säger Erik.
Hon känner att han försöker ha analsex. ? Nej, jag vill inte. Nej! ? Det är bara för att du är ovan. Han verkar tända på hennes smärta. Men slutar efter tag och somnar.

Anna har så ont i huvudet att hon inte kan röra sig. Somnar. Anna polisanmäler detta. Hon har dock inte berättat för någon av sina kompisar. Hon skäms.

Erik
Hans kompis flickvän fyller år och Erik har en bra kväll. Han pratar och dansar med många, men hamnar till sist hos Anna. De pratar länge. Hon är väldigt snygg, tycker Erik, så senare går de till gäststugan tillsammans.
De ligger med varandra. Två gånger.
Först blir det vaginalt och oralt sex. Det går för Erik över hennes ansikte. Hon vänder bort huvudet, vilket han tolkar som att hon upplever det som obehagligt. Därför gör han inte om det.
När de vilat så har de sex en andra gång. Det börjar med vaginalt samlag bakifrån, och Erik drar henne i håret. ?
Tjejer brukar bli upphetsade av det. När hon säger att det gör ont slutar han.
Han håller även runt hennes hals. Inte hårt, men: ? Som en erotisk grej.
Anna klagar när han försöker ha analsex med henne. Han tar fram en burk glidmedel ur sin väska, men hon tycker fortfarande att det gör för ont. Erik slutar då direkt och somnar därefter snabbt.

Källa Det här exemplet är sammanställt utifrån flera olika fall för att ingen enskild person ska känna sig utpekad. Materialet är hämtat ur autentiska polisförhör som hållits med anledning av våldtäktsanmälningar. Namn och detaljer har ändrats. Andra exempel finns på www.okejsex.nu

Detta är verkligheten!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback