Tråkig lördag.

Ja inte världens roligaste lördagskväll. Mest irriterad över min kära sambo som aldrig tycks växa upp. Suck.
 
aja, orkar inte inte klaga mer. Sov hos mina föräldrar igår. Blev bjuden på god mat, fick avlastning med Julia. Mamma sa att hon skulle ta Julia under natten så jag fick sova. Helt underbart för tror det är 2 nätter jag fått sova sedan Julia kom. Dock sover jag oroligt ändå. Vaknar och tror att Julia håller på att ramla ur min säng, så jag sätter mig upp flera gånger per natt i panik, eller så drömmer jag att hon åker runt med sin gåstol och att grinden till trappen inte är stängd. Drygt! Kanske ska skriva att nätterna inte är så jobbiga då Julia äter 2 gånger, runt 01-03 och 06-07. Sover gör vi oftast till kl 08.
 
Det händer så mycket med lilla skruttan hela tiden. Det är verkligen full fart, högt och lågt. Hon kryper, och reser sig hela tiden. Jag tycker det är jobbigt för hon blir så ledsen när hon ramlar och slår sig. Det gör så ont i mammahjärtat. Det bästa hon vet just nu är att få gå/springa när man håller henne i händerna. Har tidigare skrivit att hon inte varit så nöjd av sig men det är en glad tjej vi har nu. Oftast ett stort leende på läpparna och med en blick full av nyfikenhet och bus. Hon är verkligen helt underbar vår lilla Julia. Gåstolen är en favorit som hon racar runt med. Hon har börjat hitta lådor som hon öppnar och kontakter som hon gärna drar i. Stackars liten får inte göra något för oroliga mamma..:) Tycker hon har blivit lite mysigare av sig. Händer ibland att hon sträcker sig efter mig när hon är ledsen och vill upp i famnen och kurar gärna in huvudet i mamma när hon börjar bli trött.
Imorgon ska vi på babysim för första gången, blev lite fundersam om det är dumt med tanke på att hon är förkyld, men hon är ju pigg och har ingen feber så tycker inte det borde vara farligt. Ska iaf bli riktigt roligt, hoppas Julia gillar det! :D 
Inga problem med maten heller, mest problem har jag att komma på vad hon ska äta. Men vi har en matglad liten tjej som äter både burkmat och hemlagat. :) Det blir mest burkmat, enkelt, men blir så less för jag får inte bort fläckarna av maten från hennes kläder. Massa fina bodys som är förstörda fast jag tvättar med, wanish + fläckborttagningsmedel+diskmedel. Någon som har något tips? Klorin har jag använt en gång, men det går ju inte på alla fina rosa kläder! 
 
aja ska kanske avsluta lite med hur jag mår. Nja sådär, fick veta förra veckan att jag har struma (hypotyreos), och att mina TSH värden var väldigt höga = ingen funktion i sköldkörteln = ingen ämnesomsättning. Kroppen går på lågvarv hela tiden vilket gör att jag är konstant trött och orkeslös, Värst är känslan i mina armar, de känns som bly. Tråkigt är det också för hur jag än äter och rör på mig så går jag upp i vikt. Fått råd att inte träna heller fören mina värden är bättre. Ett TSH värde ska ligga på max 4,5 mitt låg över 100. Sen var även massa andra värden väldigt höga som de inte ska vara. Så nu äter jag medicin och kommer antagligen få göra det resten av livet! Suck. Man blir lätt deppig av detta, att gå runt och vara trött jämt är ingen höjdare. Försöker dock sova när Julia sover. :) 
Men men, det kunde ha varit värre. Detta går att fixa, det kommer bara ta tid. 
 
Oj va långt det blev. Nej nu ska jag nog göra som resten av familjen. Sova... Godnatt
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback