En fredag helt för mig själv..

Tyvärr är det inget jag jublar högt över. Tänkte snart gå och köpa mig lite chips och en pizza.. Trösta mig själv lite i ensamheten! Saknar min Jerry, önskar jag hade varit hos honom just nu. Nej nu var det tomt på mer att skriva..

Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött och ont...

Ush va ont jag har i magen! Grinig är jag oxå!

Vissa människor förstår jag mig inte på! Men det kanske är så det ska vara. Det gör det hela mycket tydligare vilka som är mina riktiga vänner iaf! Tråkigt men sant!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb?

Ja jag undrar hur det blir med jobb för min del! Inte lätt ibland! Någon som har ett drömsommarjobb åt mig? :P Vill jobba med människor, ja det vill jag..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Flera erfarenheter rikare och med livet i behåll!

Ja då var vinterutbildningen i jämtlandsfjällen över. Veckan var tuff, rolig, inte så rolig, utmanande m.m. Men i det stora hela var veckan toppen! Jag har verkligen lärt mig massor. Dock har jag inte sovit vidare bra eller ätit som jag borde! Tänkte lite snabbt skriva ner vad vi har gjort! Vi har byggt bivack, i 3 timmar konstant byggde vi och skottade vi snö. Jag, Jessica och Hanna. Efter mycket jobb blev bivacken klar. Ni kanske tycker 3 timmar är en lång tid, kan berätta att det egentligen tar ca 6 timmar att bygga en bivack, så vi hade verkligen tur med snön, samt att vi arbetade på som galningar! Kl 7 la vi oss i bivacken för att sova. Blev inte många timmars sömn dock. Vid 22. tiden fick Jessica panik och trodde att vi skulle kvävas så hon satt och tände tändsticka efter tändsticka. Efter att ha upptäckt ett större syrehål blev hon dock lugn och vi kunde fortsätta försöka sova, tills jag blev så kissnödig att jag var tvungen att kissa. Problemet är att när man sover i bivack kan man inte gå ut och kissa i naturen utan man får göra sina behov i bivacken. Där försökte jag i ca 10 min tills Jessica gav mig ett tips på en kissställning som jag nog aldrig kommer göra om i hela mitt liv! Haha Det gick dock och vi kunde fortsätta att försöka sova. kl 05.30 sa vi "Nu skiter vi i det här" Och vi packade våra saker och åkte tillbaka till storulvånsfjällstation. Vi överlevde att sova i bivack! :)Dagen efter blev det en topptur på getryggen! Vi kom inte hela vägen till toppen då dimman och blåsten blev för stor. Såg 2 renar komma springades..:)

På onsdagen började dock turåkningen, från Storulvån till sylarna (16 km) , Sylarna till Blåhammaren (19km) Och Blåhammaren till Storulvån (15km) Med en övernattning på alla stationer.Veckan var iaf super bra! Saknar faktiskt all snö och lugnet! Att komma bort från all stress och bara vara och njuta! Trodde aldrig jag skulle säga det men jag förstod faktiskt varför människor åker till fjällen och går på tur!

Nej nu ska jag till tandläkaren, får se om jag berättar mer sen!

Over and out......

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

No country for old men.

Jag och Jerry såg precis klart filmen - No country for old men. Har lite blandade känslor måste jag säga. Filmen var bra men ändå inte. Eller så kanske den var riktigt bra för jag sitter ju fortfarande och klurar på den. Och man måste ju berömma filmer som inte går att räkna ut. För jag har en tendens att kunna räkna ut sener, och det gjorde jag ju egentligen med den här med fast ändå inte.. Haha, ja nu är det snurrigt hos fröken Hane!

Ikväll blir det Melodifestivalen, andra chansen med Jerry, Kattis och kanske Björn. Jag lägger då mina 2 röster på Etype/Poodles och Androla (Carola & Andreas). Gillar bådas låtar!

Har provpackat lite idag inför fjällturen, tror inte jag kommer få plats med allt.. Hur ska detta gå?! Sen blir man ju inge lugnare av att nyheterna i torsdags varnade för storm i Jämtlandsfjällen och i fredags gick man ut med lavinvarning! Kul att mitt trackingsystem RECCO inte fungerar där vi ska åka! Det som sker det sker! Har handlat hem massa vidrig fjällmat, soppor på pulver och nudlar! :/ Inte mina favoriter direkt men det gäller bara några dagar som tur är! Björn tror att vi kommer dö och har enligt facebook redan knopat ihop ett testamente. Ja struntar nog i det! Jag hoppas på fint väder och livet i behåll!

Måste avslutningsvis skryta lite. Fick VG på en rapport jag skrev för ca 2 veckor sedan. Väldigt nöjd med det resultatet. Tänk vilken skillnad det blir när man brinner för det man skriver! Rapporten handlade om övervikta barns hälsa-ohälsa, och om skolans ansvar är gällande dessa barn. Någon som vill läsa? Let me know ;)

image147

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sad, oh so sad!

Idag är en sorglig dag! Jag har precis sett klar sista säsongen Sex and the City. Måste erkänna att det rullade längs min kind glädjetårar blandade med tårar över att mitt liv tillsammans med Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda kommit till ett slut!  Men det finns ett ljus i detta mörker. För om exakt 108 dagar har filmen "Sex and the City" biopremiär i Sverige. Jag längtar redan! Vilka underbara karaktärer! Jag älskar verkligen alla fyra..Snyft..

Så tillbaka till verkligheten! Snart bär det av mot jämtlandsfjällen! På söndag åker jag och alla deltagare från Idrott IV på fjälltur. Måste handla det sista för att överleva kylan och blåsten i de vittäckta bergen. Ber till alla vädergudar det finns att vädret ska vara strålande solsken. Tycker vi förtjänar lite fint väder! 

Over and out!Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()