En blogg om andras bloggar..

Ja jag ska ta och klaga lite över andras bloggar.. Först måste jag ju erkänna att jag sitter och läser massa bloggar, eller läser gör jag kanske inte, kollar runt.. Jag har iaf lyckats ta mig in på några bloggar som får mig att tappa hakan. Tydligen sitter det en hel del unga tjejer (ålder 17-19) och bloggar om sina liv vilket de tjänar miljoner på. De tjänar pengar på antalet besökare och tyvärr har då jag bidragit till denna inkomst. Iaf! Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om sådana bortskämda snorungar med noll koll. Jag och Kattis satt igår och kollade igenom några videobloggar av dessa tjejer, det sjuka är att de ser exakt likadana ut, pratar lika, bor i stockholm och är helt pantade! Jag vill så gärna länka men kan säga så här, gå in på http://bloggkommentatorerna.blogg.se/,  där kommenterar de storbloggares inlägg. Det finns enligt mig en och bara EN rolig sak med att titta på andras videobloggar, och det är att skratta åt personen. Ursäkta men något annat nöje kan det inte finnas med att höra en person man inte känner berätta om sin dag? Eller?! Fan det stör mig att redan rika snorungar ska tjäna pengar på sina bloggar som egentligen inte innehåller ett skvatt intressant!  Själv sitter man här bitter över att ha mer än 1½ år kvar av högskolestudier som totalt blir en studie tid på 4½ år för att bli en lärare med en månadslön som säkert motsvarar en veckas bloggande om inte mindre för dessa ungdsomar! Att det aldrig kan vara rättvist? :)   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack skatteverket!

Jag är rätt nöjd över summan pengar jag får tillbaka på skatten iaf! Det innebär att jag faktiskt kommer klara mig ekonomiskt innan lönen i juli kommer! Tack!
Dock är jag inte så nöjd över mitt hår..:/ Klippte mig idag, 420 JÄVLA kr! Sjukt dyrt för en klippning. Om man tog allt hår som hon skar bort från mitt huvud så skulle man kunna fylla upp en kudde! Jag lovar! Mitt hår är nu FÖR KORT och SJUKT TUNNT! Min vanliga frisör kommer inte tycka om hur urtunnat mitt hår är.. snyft.. Varför lyssnar aldrig frisörer på ens önskemål och varför vågar man inte säga till?  Istället lägger man på världens leende och säger att man är super nöjd. Men ICKDE! Jag vill ha tillbaka mitt hår..:( Känns inte som jag klippt mig egentligen då hon bara skar och skar och inte använde sax! Är detta något nytt lr hamnade jag på världens konstigaste frisörsalong? Och inte nog med det, plötsligt tog hon fram rakapparaten. Hon måste ha sett skräcken i mina ögon för hon sa " jag ska inte raka dig" Sen använde hon den för att klippa mina toppar, inte en sax utan en rakapparat? Är det jag som är efter lr är detta normalt?

Aja.. nog om det! Tack å hej för mig

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()