La Maffiosa!

Under min sjukperiod mån - ons har jag plöjt säsong 5 och nu snart halva säsong 6 av The Sopranos! Måste säga att det är en av de bästa serier som någonsin gjorts. Börjar nästan känna mig som en del i familjen Sopranos.. haha

( Ps: Jag röker inte, bara en skämtbild!)

Tror jag blir hemma imorgon med, känner mig inte helt kry för en 9 timmars arbetsdag! :/ eller jag vet inte hur jag ska göra, för jag är så trött på att ligga hemma och göra ingenting.. Fan va tråkigt det är att vara sjuk!

Nej nu ska jag återgå till min kriminella familj The Sopranos!

Over and out..Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Musik.. å du underbara musik..

Coldplay - Viva la vida3 doors down - It's not my time

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I'm in LOVE! Med stora bokstäver!

Ja jag har gått och blitt kär! Så där kär att allt känns underbart kär! Ett stort leende och allt känns bara helt underbart när jag lyssnar på mina älsklingar COLDPLAY! Herregud vilket band! Jag kan inte sluta lyssna på deras låtar! Ett stort tips till alla er musik älskare!

Coldplay - Viva la vida (2008)

Måste dock nämna att jag även är kär på riktigt i min Jerry, så klart! :)

Sitter i sängen och snörvlar och har ont i halsen. Får se hur det är imorgon. Känns inge bra just nu om jag ska vara ärlig!
Helgen har spenderats på Nordsjö till största del. Jobbat både lör och sön. Kunde vart roligare, men pengar ger det! Det börjar närma sig för USA resan. Ska bli jäkligt skoj och häftigt att få åka till staterna! Bara 12 dagar kvar tills vi åker! :D

Nej nu ska jag ta och sova lite, så jag orkar jobba imorgon.Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Friday night lights..

Ja så har hela min lediga dag spenderats! Jag borde ha städat, tvättat, diskat, tränat.. Ja allt utom att sova till kl 1 och sedan sitta en hel dag och plöja Friday night lights avsnitt.. Mitt huvud värker och ångesten börjar komma smygandes..  Jag  blir så jävla less och matt på mig själv så  jag bara vill skrika! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Och som om inte det var nog så har jag tryckt i mig massa muffins och godis och ska snart hämta min kycklingrulle från pizzerian! Whats wrong with me!? Please tell me! Och imorgon är en vanlig dag på jobbet, som är super trökigt nu när Kattis är borta..:( Fan kan man vara mer gnällig? Just nu är inte Falun mitt favorit ställe. Blä för mycket.

More to come!

I have become a supersize Carro. 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()