Svårt att sova..

Ligger och snörvlar och försöker få luft genom min täppta näsa.. Är inge trött, önskar jag var det för jag har inget att göra.. Imorgon ska jag till Smedjebacken, känns bättre att ligga sjuk hemma hos mamma så hon kan ta hand om mig..:P 

Nej fantasin är noll idag..

hehe just ja jag har ju inte berättat om min midsommar. Kanske jag borde göra..
Den var super iaf.. Många vänner, god mat och grym musik som jag själv fixat så klart.. =P Hände dock lite kaosgrejer.. Lite tjafs,  personer som försvann ut i skogen,  ketchup på väggar, 2 lr ja 3 st som snuskade sig.. Morfar vände sig nog i graven när han hörde och såg vad som hände på hans älskade lilla Rhodos.. Ja sen vart det lite stripshow av både killar och tjejer.. Tyvärr fick vi alla se lite för mycket... =S av vissas ägodelar..  Det minnet blir svårt att sudda bort.. Aja kvällen blev iaf som den skulle.. Alla skrattade och hade roligt verkade det som iaf.. Nu dröjer det 19 år innan det är dags igen..:D

Avslutar med lite bilder och ett citat

Jerry - Men ta henne båda 2 då..
Hon - Ja jag gav det som förslag men ingen av de ville...

haha... Fan va blåst du är.. Fast på ett sött sätt..

        







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk och bitter..

Idag gör man nog bäst i att inte prata med mig.. Är sjuk, sur, irriterad, bitter, uttråkad och ensam.. Får kli på det mesta så i denna blogg kommer jag spy galla över allt och alla..

Nej kanske inte

Blir så trött på allt smörande mellan människor.. " åå du är så snygg, hon är så snygg ååå " hela jävla helgerna och veckodagarna.. När blev vi alla så jävla ytliga.. Nog fan skiter ja i hur mina vänner ser ut för det är ju inte det som gör dem till mina vänner.. Läste nyss nått liknande och fick kli..  Måste man ha konstantbekräftelse?  Då är det väl roligare att höra vilken bra vän eller människa man är snarare än hur snygg man är..

Sen måste ja klaga på all skit som går på tv.. Ligger sjuk hemma å har inte så mycket mer till val än att se på skiten.. Våra bästa år lr vad helvetes programmet heter borde läggas ner.. Jag är ju bättre skådis än de som är med i serien..

Ush ja luktar illa och är full i snor..

Snart Ludvika festen å ska jag vara ärlig lockar det inte spec.. Vet inte vad jag ska göra..

men va är det för fel på Amerikaner?? Kollar på Ellen show och de bara står och skriker å gapar åt idiotiska saker.. Fan vart har allt vettigt folk tagit vägen..åå nu skriker de igen.. åå mitt stackars huvud..
Tycker folk har ett jävla sätt helt enkelt.. Beter sig illa, spelar spel för att få det de vill, låssas vara vänner osv..

Nej nu vill jag sluta vara sjuk och bitter.. Aja fick av mig lite steam iaf..

image42
Ja är inte är snygg men nog fan är jag en bra vän...:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snipp Snapp Snut så var Måndag slut...

Jo..

Var på jobbet 9 - 18... Lång dag.. Åt en sallad till Lunch, just ja skylldig Daniel 55kr.. Riktigt goda sallader..
Efter jobbet blev det träning, bra jobbat av både mig och katt.. haha är vi pinsamt otränade lr? =P Känner i hela kroppen att jag gjort något ovanligt.. haha... Hem åt lite mat och titta lite DH...

Nu ska jag sova.. Det regnar ute.. Mysigt att ligga i sängen och höra regnet falla.. Hoppas på lite oska, då ökar mysigheten ännu mera...

Sov gott alla mina kära vänner och läsare..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu en helg fylld av skoj..

Ja nu var första veckan på jobbet avklarat, bara 10 veckor kvar. ( Jag har räknat) Hehe.. Funkar helt ok, men känner att min kropp och mitt psyke skulle behövt lite semester... Fortfarande inte bra med magen, har börjat få tillbaka min panikångest, inte lika illa som förut då jag fick andningsproblem men har börjat få ont över bröstet och hugg..
Ja vet att jag klagar men vafan! Huvudvärk har jag oxå ofta nu för tiden.. För mycket stress runt allt och ingen tid att riktigt slappna av.. Känner att jag inte hinner med något alls, inte hunnit tvätta eller städa, ingen ork eller lust till träning.. Vete fan hur allt det här ska gå..

Helgen då..

Ja den har varit bra, lr den har varit super bra.. Dock mycket stress där med..
Plöjde DH avsnitt med Jerry på fredagen.. Super mys.. Men sluta som alltid att han somnade mitt i..=P
Sen på lördag umgicks jag med Anna, vi solade och bada ( en gång, var iskallt)..  Måste ju försöka få lite färg då jag om dagarna inte hinner... Sen blev det att börja förbereda grillfesten.. Och här kom stressen.. Hem till mormor, handla maten, ut med hunden, laga maten, göra iordning mig själv... Men sen blev det bra..
Folket kom, bara en massa trevliga människor, lr vänta det var inte sant.. kom en idiot lite senare som jag verkligen inte tycker om..
Iaf så var jag grillmästare, alla sa att maten smakade gott, och det är väl självklart när det är mästaren själv som lagat och grillat..



Vi drack och åt och sjöng med på underbara låtar som Han tog av sig sin kavaj med Lasse Berghagen.. hehe skoj skoj.. Efter det blev det upp till trök Ludvika..Inge skoj där så tidig hemgång blev det.. Men innan vi åkte träffade vi på 2 vänner till Jerry.. Den ena är en sån jävla idiot.. Han började vara otrevlig mot Madde helt utan anledning och förolämpa henne.. Tillslut fick jag nog och sa åt idioten, tyvärr blev jag så arg att jag sjönk till hans nivå och gick till personangrepp men den där JÄVLA IDIOTEN förtjänade varenda ord.. Nått fel måste det ju vara på han som han beteer sig mot andra människor.. Hoppas han träffar på fel person en dag och får ångra sina ord..

Aja sammanfattningsvis var kvällen helt underbar och så har söndagen oxå varit som jag spenderat med Jerry...

Imorgon är det work time igen.. Bara att ta ett nytt andetag och kämpa på.. Vi får väl se hur länge man pallar?

Lite kort från helgen tycker jag allt vi ska lägga in..
Just ja.. För er som gillar att läsa min blogg kan jag tipsa som 3 andra bloggare, mina underbara vänner

Anna = amnapamna
Kattis = Indira
Madde = malcho

 
     


Tack för en underbar helg...

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

thatha thats all folks...

image35

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fotsvett luktar illa..

Ja nu har jag börjat mitt sommarjobb. 3:e dagen idag för att vara exakt. Har jobb fram till 25 augusti på Nordsjö ide och desig.. Roligt fölk är det verkligen.. Tur det annars skulle nog dagarna kännas lååånga, nog för att mina fötter och mitt humör börjar tappa kraft vid en 4 tiden.. Sitter nu och känner den härliga doften fotsvett, viftar på mina tår för att vädra lite..

ush borde städa men vill bara sitta.. Att arbeta är jobbigare än jag trott.. Men skönt att göra nått annat än att plugga..

Funderar på hur jag ska göra i helgen, ska jag till Smedjebacken och åka ut till lilla rhodos.. Jo tror nog det.. Bada, grilla och sova där ute.. Jo så får det bli..

Skriver mer sen tror jag.. hej hej..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Du är så ful att du blir söt"

Fick kommentaren av Jerry i veckan, tror jag det var, - Du är så ful att du blir söt.. Jaha va skoj.. haha.. Ja vad ska man säga, kunde ju vart värre.. Kunde ju bara varit ful.. =P

Egentligen är jag ganska nere just nu.. Blir så arg på mig själv, varför gör jag inget åt det? Jag måste! Men jag lyckas ju aldrig.. Varför? Vad fan ska jag göra för att fatta och lyckas.. Skulle köpa byxor, jeans idag.. Men tror vi alla vet hur det slutade, i tårar nästan! Vägrar köpa kläder så här, kan bara inte göra de, det skulle vara att acceptera allt och det kan jag inte göra, då blundar jag hellre för sanningen..

FY FAN..

image33

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Badkruka eller ej, det är den stora frågan?

Vad skönt det är att kunna åka ner till sjön lägga sig på en filt och bara njuta av den underbara Svenska sommaren. Låg idag vid Torbo, (vassbadare) och tittade ut över vackra sjön Barken. Finns nog ingen vackrare syn. Där får man ro i kroppen och alla bekymmer och tankar bara förvinner ner på botten av sjön. UNDERBART med stora bokstäver.

Brände mig lite idag med, men har fått en del färg och det är ju bra. Nu har jag använt en av mina två semester dagar. hehe, ska jobba hela sommaren, så 2 dagar sommarlov blev det.. Men finns ju de som har det värre. Lr vad säger du Wärre? =P

Ok ska svara på min rubrik fråga, Nej jag är ingen badkruka, jag dyker i (grymma dyk) så fort det bara går.. =D


185379-32

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första doppet!

Ja snart ska jag iväg och bada för första gången i år.. Ush, det kommer säkert vara kallt.. Men men.. Ska ta med lite sallad och loka vatten.. Kommer vara så underbart att ligga och sola, min enda semester dag på hela sommaren..

Berättar mer sen..

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sverige VS Island!

Ska snart ner till Harrys och se EM-kvalet, Sverige - Island.. Vet inte hur korrekt det jag skriver egentligen är då jag inte kan ett smack om Fotboll.. =P Ska iaf bli trevligt att sitta nere på Harrys, äta lite god mat, dricka lite öl och känna stämningen... Denna kväll kommer jag spendera tillsammans med 2 favoriter, Madde och Jerry..

Ska slå på stort ikväll då jag fick tillbaka på skatten igår.. =D Lycklig!!

Var på betyg och bedömningsamtal idag, Tänk om... Det lät ju åt det håller, lr min lärare tyckte jag skulle ha ett VG på kursen, sen är det upp till de andra två lärarna.. Men skulle ju vara surt om de inte tyckte samma som henne.. Skulle verkligen bli glad.. Kul att få höra bra saker om mitt skrivnade då jag själv kännt mig lite dålig på detta område, men kanske blivit bättre då helt enkelt..=D Håll tummarna för mig alla läsare..

Kommer dock inte brätta om jag bara fick G.. Lite pinsamt, om man sagt att  man kanske får ett VG så blir det bara ett G; kommer säkert bli så.. Jag brukar ju ha otur..

Madde vart är duuu??

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Magen mitt stora problem just nu..

Mm, tjat och tjat, pratar inte om nått annat, men jag har ju ont! Så fort jag äter får jag magont..  Räcker det inte nu?

Nej blir så trött på magen att ja inte orkar skriva nå mer...

Godnatt..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det efterlängtade läkarbesöket..

Ja nu har jag varit hos läkaren och lämnat massa prover för min mage, tror dock att det är stressmage men lika bra att göra det ordentligt.. Ett av proven ser jag dock inte fram emot..:/ Mer behöver jag nog inte säga..

Läkare blir verkligen att bry sig när det handlar om magen, har aldrig lämnat så mycket blod förut tror jag. 7 olika provbeställningar.  Ush är ju ganska sprut rädd, när jag var mindre skrek jag rakt ut i ren skräck för den där lilla nålen, tack och lov har jag väl växt upp men fortfarande är tanken jobbig.. Fattar inte hur jag kunnat pierca mig i tungan, ögonbrynet och 2 gånger i naveln med tanke på hur rädd jag säger mig vara..

Sitter och funderar på vad jag ska äta.. Snart ska jag ner till Socialen, måste få ekonomiskt bistond under juni månad då jag inte kommer få lön förren i slutet av juli.. Man kan ju inte klara sig på 5500 under 2 månader.. Inte jag iaf som redan slösat bort allt.

Nej dags att ta tag i den här dagen..  
Idag är jag glad.. =D  Puss på er alla läsare..   
                           
 .

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It is what it is...

Just nu är det jobbigt.. Jag vill inte att det ska vara som det är! Jag vill att allt ska vara som förut, jag vill bara sudda massor.. Allt bara förändras och till det sämre.. Vad har jag gjort? Vaför är jag en sån idiot? Nej varför är alla andra idioter?? Ja varför är du en sån idiot?



Ensam och ledsen.. mm stackars Caroline...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()