Viktklubb..

Yes jag har gått och blivit medlem för hmm tror det är 3:e gången. å köpt mig ett spring band! Haha nu jäklar kan jag inte skylla på något! Nu måste det väl ändå gå??!! Jag tycker det iaf.. Men vi får väl se..

Har precis tränat, lr sprungit och gått. Jobbar på att orka lite mer så än avslöjar jag inte hur länge jag springer..:P Nu sitter jag och väntar på att toan ska lukta ok för Mr J har nyss varit där och förorenat.. ;)

Veckan kommer bli tuff känner jag. Skola imorgon, jobb ons, Skola tor, skola fre, jobb lör.. Ush..

Nu tänkte jag lägga in lite bilder för att visa hur duktig jag varit.. Så för känsliga tittare varnar jag för mycket svettiga bilder! :D

 

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Vårkänslorna börjar komma..

I morse var jag uppe kvart i 6, å tame tusan var det ljust ute! :) Helt underbart. Somnade ändå på bussen och vaknade av att jag drog några timmerstockar. haha Sitter nu på skolan och tycker det luktar fis överallt. Ikväll blir det box, men det roligaste av allt är att Jerry och Fredde ska hänga på. Äntligen får Jerry känna på hur drygt det faktiskt är med boxersice.
Kl 10.00 ska Jerry till Veterinären för att sterilisera våra små söta. Önskar jag hade kunnat var med. Eftersom de ska opereras så måste man ta bort all mat och allt vatten 12 timmar innan. Så inatt blev jag biten lite här och där av två små hungriga och irriterade katter..

Nej som ni märker har jag varken något roligt eller vettigt att skriva om så vi hörs senare.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skit dag.

Bered er på GNÄLL! Yes and here it comes! Vilken F***ing J**la skit trök dag. Idag jag har setat på min stora röv HELA dagen. Pluggade hela förmiddagen, tröck i mig en kebabtallrik med ris vid 15.00 satte mig i soffan och tittade på Biggest loser, där människor som väger 150 kilo tränar mer än mig, gick och handlade, lagade lite mat och satte mig i soffan igen. Jag är trött och uttråkad något hemskt. Jerry har varit borta hela dagen och kommer inte hem försen inatt, ingen träning blev det heller. Nej en helt värdelös dag, helt tack vare mig själv! Imorgon är det skola och min lust är totalt noll. Kommer vägra säga ett ord imorgon för jag har varit så himla duktig och fått tag på en lättlästversion av den vi ska läsa tills imorgon så min bok har nog inte gett mig lika mycket information som de andras. Jag känner mig fulare och tjockare än någonsin. NEJ FYY jag vill bara ruska om mig själv och få mig att inse och göra saker på rätt sätt nån jävla gång!

Piss dag helt enkelt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lucky I'm in love with my bestfriend...

Nu vet jag vilken låt jag och Jerry ska sjunga på vårat bröllop som kommer ske någon gång i framtiden. Helt underbar låt och det stämmer verkligen med att jag haft turen att bli förälskad i min bästa vän. För det är han verkligen.

Har även börjat inse att det inte finns någon Mr Perfekt som städar, lagar mat, tvättar mm utan att bli tillsagd. Alla vänner tycks ha liknande problem att vi tjejer gör mer hemma och tar mer ansvar. Så jag får väl bara lära mig att leva i skit å hoppas på att han en dag öppnar ögonen och ser hur jävla skitit det faktiskt är!

Haha det här skulle ju bli ett love inlägg men ist blev det lite mera gnäll. Aja!

Här kommer vår bröllops låt iaf! Copyrightar den på mitt bröllop så ni vet! HANDS OFF! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är så jävla bäst!

Ja det är faktiskt sant. Har precis spelat Risk med Jerry å hans vänner. Å vem tror ni inte tog hem andra spelet om inte Fröken Hane. Första gången jag spelar det någonsin och jag vinner andra omgången! Undra om det kan ha att göra med att killar tror vi tjejer inte utgör någon risk!? Men ack så fel de hade!! FÖR JAG ÄR BÄST OCH JAG ÄR TJEJ! De ni...

Samma sak när jag spelade poker (TH) med Jerry och hans andra vänner. Jag gick ifrån bordet med mest pengar och mest vunnet. Aja skit samma! Viktigate är att jag vinner! Vilket jag oxå gör!

Men killar! Öppna ögonen för vi kan vi med! Lika bra om inte bättre!

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stavnnings kåntrol TAK!

Ja nog märker man hur jäkla dåliga folk är på att stava och skriva genom att läsa massa bloggar. Vissa bloggar gör mig så irriterad att jag bara måste stänga ner skiten för jag fattar knappt vad det står. Inga punkter, felstavat, osammanhängande meningar. Men det värsta jag vet är bloggare som aldrig lyckas skriva ett intressant ord. Utan bara ordbajsar till oändlighet.

SÅ! VARFÖR LÄSER JAG DENNA SKIT!!!! Jag tror bestämt att jag har ett blogg beroende. Och jag behöver Hjälp. För fortsätter jag läsa alla dessa SKIT bloggar så kommer det nog sluta med att jag glömmer av hur man använder punkter och korrekta meningar.

 Jag är helt medveten om att jag själv ofta stavar fel och skriver konstigt.. Men jag lova er! Jag är en svensklärare jämfört med de bloggar jag läser! Är lite sugen att länka till alla dessa "SKIT" bloggar, men jag är fan för feg. För feg för att stå för min åsikt! För hur 17 ska man kunna ta upp en diskussion med någon som inte kan skriva!? Meningslöst! Ungefär som det här inlägget. Å få mig inte att gå in på folk som drar dåliga skämt i sina bloggar! Å här lämnar jag gärna ut ett namn! ANNA. Fy på dig! ;)

Nu ska jag bara dra det i stavningskollen innan jag postar det! ;) Tack för ordet!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Time for Kattis..

Yes

snart blir det av till Falun. KVällen kommer att spenderas med Kattis, kanske lite god mat och en massa slapp har jag en känsla av. Jobbar lördag. :/

Har ju inte nämnt onsdagen. Som innehöll: God mat på Thea & Tages, (ingen aning om de stavar så) tillsammans med Anna och Johan, Ansi och Tobbe å så jag och Jerry. Riktigt trevligt var det. Sedan drog vi hem till mig och Jerry för att spela "Med andra ord" vilket jag och Jerry vann första gången, sen bytte vi lag och Jerry och Johan vann. Så man kan ju säga antingen att Jerry var bäst! Lr att Anna var sämst? ;)

 Nej nu ska jag mysa med missarna innan jag går till Bussen!


(Kattis & Madde)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hud Smedjan.

När jag fyllde 25 fick jag ett present kort på Hud Smedjan i Smedjebacken. 750:- hela kronor som idag gick till den super sköna ansiktsbehandlingen delux (695:-). Det började med en lätt ryggmassage, sedan ansikts peeling, poortömning, ögonbrynsplock, massage och ansiktsmask. I hela 90 min låg jag där och njöt. Helt underbart var det!

Så TACK

Jossan, Pälle, Sofia, Boström, Fredde, Engström, Johnny, Larsa, Julia, Stoffe, Larre, watz, och Clarre! Det var en super present!

Som jag tipsar andra att prova på!

  

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det kunde ha börjat bättre!

Ja min morgon har spenderat på toaletten med att storstäda! Fick mig en(O)trevlig överraskning när jag i morse skulle upp på toa. Hela JÄVLA golvet var fullt i BAJS! KattBAJS. Löst och äckligt. Lukta fan värre än människo skit. Iaf Jag ringde Herr J och beklagade detta då jag själv knappt kan plocka upp hundbajs utan att få hulkningar. Han skulle vara på gymmet 30 min till så jag fick helt enkelt bita i det sura äpplet. Där står jag och plockar löst bajs med toa papper och hulkar som en tok. Iaf det som är mest irreterande med hela grejen är att jag i köket hittar bevis på att Herr J gett katterna ost i morse. Lite här och där på köksgolvet ligger bevisen. Har en känsla att osten kan vara boven i skitdramat!
Just ja, som ni vet så vill ju katter gömma sitt bajs, så vår fina badrumsmatta (Grön) hade de använt till att lägga över skiten. Inte första gången men den här gången får den fan åka i sopen.

Ja det var min morgon. Vi får väl se hur den här dagen slutar! 


Här har vi de 2 skyldiga!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Bölar till Grey's

ja idag bestämde jag mig för att plöja lite serier, först blev det damerna Desperate, som var lika roligt som vanligt. Satt och skrattade högt för mig själv, vilket jag även gillar. Tycker om att höra mig själv skratta då jag anser det hända allt för sällan i mitt liv just för tillfället. Sedan tittade jag på Greys, vilket fick mig att börja grina 4 gånger. Jag kan säga såhär, FY FAN VA SORLIGT! Ush å fy. Längtar tills på fre för då kommer nästa! Det som väntas nu är House vilket antagligen kommer innebära mer tårar. Dock lite skönt det med att få släppa på trycket! :)

sen får vi se om jag orkar något mera. Har ju dock ett avsnitt Gossip Girl, OTH och Heroes som väntar!

Haha ja jag vet! Jag är en äkta serie TORSK! ;) 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

GodMorgon..

Ja lite radio, te och blogg! Kan det bli bättre?! ;) Jerry lagade frukost som vanligt å för mig var det vara att sätta sig vid bordet och hugga in. Idag är det skola från 13-15.30. Lite drygt, åker hemmifrån halv 11 och är hemma igen vid 17.15. För att sitta och ha seminarium i 2½ timme. Ämnet är Viktoriansk tid, Jane Eyre och massa poesi som handlar om saker jag inte har en aning om..:P ska ta en titt på de 3 jag har kvar nu.

Nej nu ska jag ta och sätta igång. Hörs kanske ikväll då! 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

14 år igen?

Ja tydligen ser jag väldigt mycket yngre ut i min nya frippa! Kunde ju vart bra om man var 45 kanske, men jag skulle nog mer gärna se ut som 25 som jag är.För vem vill se ung och barnslig ut?

You be the judge!

 

14 eller 25?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

FÄRDIG!

Jag är klar med boken Jane Eyre. Det tog många timmar (170sidor idag) men det är äntligen över!

Så, förutom att ha läst massa i helgen så har jag ju varit i Sälen, Lindvallen, med mina arbetskolegor. Tyvärr blev det inge skidåkning, dock åkte vi 5 min hundspann vilket var trevligt. Ja vad har vi mer gjort, ätit mass gott, druckit allt för stora mängder, badat tunna i 28grader vilket inte var allt för skönt. :/ Spelat "Med andra ord" som var jäkligt skoj, Jag och Kattis tog så klart hem seger 2 gånger och krossade allt motstånd! ;) Nej helgen har varit super. A-L blev utkastad med frågan "Vad har jag gjort?", Johan skulle beskriva louis Armstrong "med andra ord" och sa, - det var han som var först i rymden, nej vänta det är han bror eller kusin! A-L skulle "med andra ord" beskriva Anne Frank och sa, det var hitlers fru! Jag skulle beskriva ordet sengångare, och sa att det var en person som dött och blivit en form av en ande. Som ni förstår så skrattades det en hel del åt våra mistag. Nej helgen var toppen och här kommer några bilder som förtydligar mitt budskap!

   


Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

25 sidor kvar..

Vilken jävla piss bok, lr de första 200 sidorna var ok, men de senaste 185 har varit ett helvete att läsa! Hur kom det sig att jag som hatar att läsa valde engelska litteratur? Jag kan inte ha mycket innanför pannbenet! Vilket även min stavning styrker..      =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

330 sidor kvar..

Ja jag säger då det! Jag har läst 70 sidor av Jane Eyre som är på 400 sidor och på måndag ska den vara utläst! Kanske skulle göra ett "bet" av det hela. Vem tror att jag hinner läsa ut boken tills på söndag kväll? Boken är på engelsk Vikoriansk stil och jag åker till Sälen imorgon kl 12.30.

Ja det var nog allt för denna gång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pump it up..

Ja snart är det dags för bodypump, vill inte men behöver och måste! Helst skulle jag lägga mig och sova en stund men det hinns inte med nu. Snart är det helg och då blir det av till Sälen med jobbet.:) Kanske nämnt det förut, inget minne.  Ser verkligen framemot det, allt utom att sätta på sig bikinin. Nej fy ush och blä. Önskar badmodet var anorlunda. Hatar att visa så mycket hud och speciellt inför folk man känner. Vissa saker ska inte ses av allmänheten och mitt fläsk är ett av det.

Någon som har något bantningstips där man droppar 10 kilo fett på 2 dagar? Det skulle vara guld värt! :S

Nej man får väl bara inse och acceptera sanningen.

  (gammal bild, snyft)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gissa!

Jag har den drygaste katten någonsin på morgonen. I morse var det slut på mat i deras skål, så kl 07.30 börjar Gissa att dryga sig med mig. Hon stryker sig mot mitt ansikte, drar sina tassar mot min mun och näsa, för att säga att hon är hungrig. Jag kastar bort henne och vips är hon där igen. Nafsar mig i fingrarna och i armhålorna. Så säker känner man sig inte. Kl 08.00 gick jag iaf upp för att de de små söta lite mat och nytt vatten. :)

Roligt inlägg va? :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borde sova..

Ja det borde jag verkligen, för imorgon måste jag upp i tid så jag hinner skriva min seminarie uppgift. Sen blir det klippning vid 13 tiden. Funderar på att klippa håret axellångt, vilket innebär en hel del kortare än jag har nu. Men va fan, det känns ju så tråkigt. Sett likadan ut i flera år nu måste ju kunna hitta på något skoj iaf.

Nej nu blir det god natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lite bilder..

Tänkte bjuda på lite bilder från 25års festen! Men först vill jag tacka alla för en supertrevlig kväll och speciellt för alla fina, goda och roliga presenter!

Efter lite mat blev det lekar/tävlingar. Jag och Jerry förbereder lagen.

Två av lagen gör sig redo för Norsk Karaoke

              

                 



Nej nu orkar jag inte lägga in fler här! Resten kommer på Facebook senare! Skitkul var det iaf och det tycker jag bilderna bevisar! :) Tusen tack alla som kom och gjorde festen! Nu ska jag plugga lite!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()