Time for work..

Ja då har man turen att få jobba och tjäna lite pengar igen! :) Lite tråkigt för kattis kommer inte vara på jobbet idag, och jag har en känsla att dagen kommer kännas fruktansvärt lång! Men jag ska inte klaga, jag är väldigt tacksam för att jag får jobba och tjäna lite extra! Nu bär det av.. See Ya!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En stjärna! Eller två..

Ja inte är hon gammal och inte är hon väldigt erfaren, men sjunga kan hon, och många bra låtar har hon gjort måste jag säga! Hörde henne framträda på nyhetsmorgon med denna låt, Tyckte det lät riktigt bra!



Hittade en annan artist på tv4:as hemsida. Tycker ni ska klicka på länken och lyssna till
Sarah Lundbäck -  Beware of your heart   

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Detta är viktigt!

Jag sitter och surfar runt lite på nätet och hamnade på en väldigt BRA sida! Jag rekommenderar er alla, killar & tjejer att ta er en titt  ----->  okejsex.nu
Ni borde alla läsa denna sida och ta er en funderare! Trots att man hör och läser om våldtäkter, misshandel och kränkningar kan man aldrig få nog med information om dessa viktiga samhällsproblem. Ordet samhällsproblem betyder just som det låter, detta är något som påverkar både dig och mig och vi måste hela tiden göra oss medvetna och informerade om en förändring ska kunna ske!  Det krävs att man engagerar sig! Bryr sig och blir berörd! Man måste se till sig själv, fråga sig, behandlar jag andra människor så som jag själv vill bli behandlad? Respekterar jag det andra könet? Kränker andra genom ord som hora, fitta m.m.? Har jag kränkt någon sexuellt? Man kan inte förändra världen, men man kan börja med att förändra sig själv! 

                                                

På en födelsedagsfest möts Anna, 18, och Erik, 24.

De har träffats förut. Hon dricker inget, men han blir berusad. De pratar ändå länge med varandra. Och när han frågar om de ska sova tillsammans, säger hon ja.
Han är mysig, tycker Anna.
Anna Annas kompis Caroline fyller 20 år, och det är mycket folk på festen. De flesta är äldre, som Erik. Han har strulat med en annan av hennes väninnor tidigare, och Anna har hälsat på honom flera gånger förut. Han dricker öl och blir ganska full, men han är gullig.
De pratar i flera timmar. Erik säger att han har blivit lovad en säng i Carolines gäststuga, så de går dit tillsammans. Där ligger redan en annan kille och sover. Han snarkar.
De sätter sig i våningsängens överslaf. Börjar hångla.
Erik tar av hennes kläder. Hon ber honom klättra ned och släcka lampan. Han vill inte. Hon ber honom på nytt släcka, det gör henne obekväm att det lyser. Men istället för att släcka så puttar han henne bakåt, ned i sängen. Han sätter sig grensle över bröstet, säger att hon ska utföra oralsex. Hon gör det en kort stund, men tycker inte om det. Anna vrider bort huvudet. ? Tycker du inte om min kuk? frågar Erik. Han låter sur. Lägger sig ovanpå, försöker penetrera henne.
Han drar henne i håret, men slutar när hon säger till honom att det gör ont. Erik sätter sig grensle över henne igen, ber henne suga, samtidigt som han håller hårt runt hennes hals. Anna vill inte. Han tillfredställer då sig själv tills han får utlösning över hennes ansikte. ? Vad sysslar du med? säger Anna. Erik vänder henne runt så att hon ligger på mage. Han rotar i en väska, verkar leta efter något. Vad? ? Du ska få se, säger Erik.
Hon känner att han försöker ha analsex. ? Nej, jag vill inte. Nej! ? Det är bara för att du är ovan. Han verkar tända på hennes smärta. Men slutar efter tag och somnar.

Anna har så ont i huvudet att hon inte kan röra sig. Somnar. Anna polisanmäler detta. Hon har dock inte berättat för någon av sina kompisar. Hon skäms.

Erik
Hans kompis flickvän fyller år och Erik har en bra kväll. Han pratar och dansar med många, men hamnar till sist hos Anna. De pratar länge. Hon är väldigt snygg, tycker Erik, så senare går de till gäststugan tillsammans.
De ligger med varandra. Två gånger.
Först blir det vaginalt och oralt sex. Det går för Erik över hennes ansikte. Hon vänder bort huvudet, vilket han tolkar som att hon upplever det som obehagligt. Därför gör han inte om det.
När de vilat så har de sex en andra gång. Det börjar med vaginalt samlag bakifrån, och Erik drar henne i håret. ?
Tjejer brukar bli upphetsade av det. När hon säger att det gör ont slutar han.
Han håller även runt hennes hals. Inte hårt, men: ? Som en erotisk grej.
Anna klagar när han försöker ha analsex med henne. Han tar fram en burk glidmedel ur sin väska, men hon tycker fortfarande att det gör för ont. Erik slutar då direkt och somnar därefter snabbt.

Källa Det här exemplet är sammanställt utifrån flera olika fall för att ingen enskild person ska känna sig utpekad. Materialet är hämtat ur autentiska polisförhör som hållits med anledning av våldtäktsanmälningar. Namn och detaljer har ändrats. Andra exempel finns på www.okejsex.nu

Detta är verkligheten!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glass i stora lass..

Sitter och kollar på tvserien Vänner, det är väl för roligt! Tror faktiskt att jag grät när de visade det allra sista avsnittet. Kommer nog aldrig att tröttna på att se serien. Ja så är det!

Tänkte att jag kanske skulle bjuda på lite bilder från helgen. Blev ju lite kort, som vanligt. :D

    Jag gillar denna bild, tycker den blev rätt häftig! :D


Anna i full gång med att blanda till den goda drinken Rosa Pantern! :D

  Jag vet inte hur du lyckas, men lyckas gör du! Hehe saker har en tendens att gå sönder i närheten av Kattis, eller är det så att Kattis har sönder saker !? =D You tell me!

   Äntligen har jag förstått varför man går på krogen! Så här tror jag det ligger till! Man har förfest, vid 23 tiden börjar man göra sig redo för att åka till krogen. På krogen är det högljudt  och man träffar massa nytt folk man kan prata med. Misstaget man inte ska göra! Är att bestämma att vi åker lite senare till krogen, det innebär att alkoholen hinner börja verka, och den sentimentala sidan av en kommer fram. Man börjar prata känslor och vips så kommer det några tårar, det kramas och man säger saker man får ångra ett bra tag framåt! Klockan går och tårarna faller, klockan blir närmare 02.00 och det blev ingen krog den här gången heller! Tror "hand" bilden talar för sig själv, ska dock vara snabb och inflika att ingen an händerna är mina då jag är en skamsen nagelbitare! =P Haha va skämmig man kan vara ibland!

3 fulla damer, påväg ner mot stan, lite försent dock!    

Kattis blev lite "små" berusad och hade svårt att stå på benen. .;) Tack för den Katt.. =P


  I got you Katt! hehe.. Kvällen avslutades med mina 2 älsklingar, maten och Toms kompis.. ;) 

Oj vad mycket bilder det blev, hmm! Roligt hade vi iaf...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måste bara!

Folk är så pinsamma! Lr inte folk, vissa folk! Ush, hur orkar man hålla på! GAAAAH jag vill bara skrika rak ut!
JÄVLA TÖNT RENT UT SAGT!

Så nu fick jag det sagt! Nu känns det mycket bättre...

=D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Music moment..

Ovanligt att jag sitter på youtube och kollar lite kilpp och lyssnar på riktigt bra låtar. Tänkte bjuda på några toppen låter här ikväll igen. Kvällen har spederats i soffan, lite plugg! Bra Carro! En mindre uppgift att ha i huvudet, bara 2 rester kvar nu. Den andra klarar vi av imorgon, tillsammans klarar vi av den här skiten! :)

Är lite irriterad måste jag säga. hehe inte direkt ovanligt det heller. Men jag blir så arg ibland på hur folk är. Jag har sagt det förut, men nog fan börjar jag få svårt att lita på folk! Varför ljuger man och beter sig illa? Jag förstår det bara inte! Men som tur är finns det även superduper människor/vänner och det är väl tur det! :)

Nej nu slutar vi deppa och lyssnar lite till queen!








Måste bara lägga in finalen på min absoluta favoritfilm, och självklart är det väl ett klipp med John travolta, filmen heter Staying Alive. Åå det finns ingen som Mr John Travolta! Skulle göra allt för att fått levt på hans tid, och gjort han till min man, sorry Jerry men så ser sanningen ut. Jag älskar John Travolta! Nu kommer jag sova gott inatt.. ;)



Godnatt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart skola

Sitter och försöker fördriva tiden, föreläsning kl 13.00. Nyss ätit lite kycklig med ris. Smarrigt gott som vanligt. Älskar verkligen ris, kan äta mängder med ris och aldrig tröttna. hehe. Borde försöka hinna läsa några sidor till ur boken. Ja det ska jag göra nu.  Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pinsamt Wärre! ;)

Ja då var det söndag. Minnet börjar komma tillbaka, vilket innebär att herr Ågren kommit på besök!  haha jag och Kattis har skrattat och skrattat åt allt pinsamt som sades och gjordes igår..  Anna hade tjejkväll. Vi fick god mat, väldigt god mat måste jag säga, sen efterrätt och några drinkar Rosa Pantern. Hon fick nämligen en födelsedagspresent/inflyttningspresent, hon fick ingredienserna till drinken jag nämnde. Häftigast var disco vodkan som vi gav! Vi drack å prata å hade super trevligt, så tack Anna för en super kväll! :) Men som vanligt blev det inte krogen, men det var rätt skönt.  Tycker inte grand är roligt  alls så jag var glad för att slippa skiten.

Kattis hade som vanligt sönder något, Annas tangentbord, och du tror att du ska få låna mina slalomskidor, hihi!

Var på kupolen idag och lyckades glömma kvar min halsduk! Illa, älskar den halsduken!

Aaa jag dör, varför säger man så mycket pinsamt på fyllan. Kan dock hävda att jag inte var pinsammast denna gång utan det var grinolle, host, eller jag menar grinkattis och Anna! hihih! Nej nu är jag nog lite elak, jag var rätt skämmig själv måste jag erkänna!  Aaaaaa!

Jag tror mitt magiska djur är Ekorre, vilket är ditt?

Nej nu tar jag en paus, kommer kanske senare med lite bilder från helgen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Music Maistro! Music!

Oj vad jag blev på Musik humör, ska nog lägga in lite sköna låtar från youtube. Musik, vilken känslomixer!

Vi börjar med The Beach boys - California Dreaming. Låten California Dreaming gjordes egentligen av The Mamas and the papas och släpptes första gången 1965. (Rätta mig om jag har fel)




Låten som kommer nu är en speciell låt för mig och Jerry. Jag verkligen älskar denna låt. :) Pretty Maids - please dont leave me. En riktigt 80 tals dänga..Kan tilllägga att det är, eller var ett danskt heavymetal band som bildades 81.



Jag har redan bestämt vilken låt som ska spelas på min begravning, och det är denna låt, Guns N' Roses - Don't you cry
Guns N' Roses är ett hårdrocksband från Californien som var som störst i slutet av 80 talet och in på 90 talet. Lyssna och njut





Jag älskar Scorpions och här kommer 2 av mina absoluta favoriter. Den första heter White Dove, så fruktansvärt vacker. Är det något hårdrocksband som kan göra ballader som får hjärtat att svida så är det just Scorpions.  Låt nr två heter You and I och är nog min absoluta favorit. Underbart!





Oj va mycket bra låtar det blev! Enligt mitt tycke iaf!

Nu kommer jag sova underbart gott. GodNatt alla där ute!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur i helvete!

Men fy fan! Nu skiter jag i idol! Jag blir så less och matt på hur folk tänkter! Gaaah jag blir ARG! Och jag ska inte bli arg, jag ska inte lägga energi på sånt här, men kan man låta bli??

Va fan, dags för lite nya regler i idol. Nu får det vara slut på att vi tittare röstar. Jag kan ha fel men jag tror att små dryga snorungar sitter hemma och tokröstar med sina halebop abonemang där man har obegrensat med sms för 99:- i månaden, vilket föräldrarna står och betalar. Jävla snorungar som bara röstar för att trotsa juryn eller som inte fattar ett jävla skit om vad en riktigt stjärna är! Visst kommer Daniel att få en jävla karrier ändå, men jag hade så gärna sett honom uppträda på globen. Fatta vilken stjärna den där Daniel är och så även Marie. De 2 i finalen hade varit otäckt bra!

Aaa ok nu släpper vi det, men kan berätta att tv4 kommer att förlora minst 30:- på att inte ha bättre regler, för nu är det slut på röster från mig! Dock tror jag den ekonomiska förlusten kommer vara betydligt större näste fredag! En känsla jag har.

Imorgon är det fest hos Anna, det kommer bli så roligt. Kattis kommer även, men tråkigt nog tycker jag att det fattas något. Men så är det!

Kvällen spenderades hemma hos mor och far, god mat och underbara föräldrar förgyllde min kväll! :)

Avslutar nog denna kväll med ett klipp med Marie Picasso! Min favorit i idol just nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Love is in the air...

Längesen jag nämnde min älskling här i bloggen. Jerry som gått och blivit hockey tränare på äldre dar..hihi
Å intervjuad av dalatidningar har han även blivit. Och bättre har det gått för morgårdshammar sen han tog över, idag fick de bara stryk med 10 - 3 om jag kommer ihåg rätt.. På väg åt rätt håll iaf!  =D

Lägger nog inte lite fina bilder på min älskling. Sockersöt!

image111

     

image119

Jerry och jag genom tiderna ( 3 år )..  Har ni någon gång känt den där rätta känslan med någon, den där känslan att den här personen vill jag leva med resten av mitt liv. det är honom jag vill skaffa hus och familj tillsammans med. Det är så jag känner för Jerry, och jag tror jag vet vad det kallas. Det kallas äkta kärlek!  Älskar dig Jerry!

Puss....

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jeff Dunham.

Jag älskar verkligen Jeff Dunham, jag kan sitta i flera timmar och bara kolla igenom alla hans klipp. De flesta känner säkert igen honom med Achmed the dead terrorist. Tycker själv att den är jätte rolig, men även hans andra gubbar, walter, peanut, sweet Daddy D, Bubba J och den sista vad den nu heter..

Tänkte bjuda på ett klipp med Sweet Daddy D:



Måste visa ett med Peanut med! Lite dålig kvalite men ack så roligt! :D



Måste hitta fler klipp med underbara Jeff!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jävla radio..

Lyssna till den här arga kvinnan när hon ringer in till SverigesRadio.. hehe



Det är bra, man ska stå för det man tycker! haha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

ProppMätt!

Mums vad gott! Har nyss avnjutit en smarrig gryta till kvällsmat. Idag fick det bli en kycklinggryta med pasta. Åt nog lite mer än jag borde eftersom jag känner mig lite väl mätt.  Ush nu har jag massa disk att ta hand om.



Idag har varit en bra dag. Sov ut, knallade mer på stan för att lägga mig i cancerbruken för att få lite färg. Sen blev det gymmet, körde mest kondition och lite styrka. Styrketräning fick jag tillräckligt av igår, då jag och Kattis var på body pump. =D Efter träningen blev det några minuter i bastun för att svettas ut lite slagg å skit. Sen blev det att hämta lite take away mat för att avnjuta hemma i lugn och ro. Och jag kan berätta att det var en nyttig take away! Husmanskost med mycket sallad.

Var riktigt skönt att basta, ska nog ta och göra det oftare.

Imorgon blir det till att Jobba, skönt att tjäna lite pengar.

Kommer nog mera senare. Rekord idag igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Long Live The King!

Orkar nog med ett youtube klipp innan jag tar ett snack med John Blund. Tänkte bjuda på lite Elvis förstår ni.. =)
Det lite sjuka är att när jag kollar in videon tycker jag han rör sig sexigt och är lite sexig fast han har pollisar som liknar ja jag vet inte vad, kanske ett par jätte pollisar helt enkelt!..

Läsare: Haha! You said what?!
Jag: Ja det är sant. Men kolla in the höftmove så ser ni vad jag menar!
Läsare: Haha! You said what?

Ok snacka om att jag måste vara trött som sitter och hittar på vad ni läsare kommer tänka! Gaaah!

Long live the King!



Lite text för er som vill sjunga med.. ;)

We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So if an old friend I know
Drops by to say hello,
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where I've been
You can't see the tears are real I'm crying (yes i'm crying)

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
I'll dry the tears from your eyes
Let's don't let a good thing die
When honey, you know
I've never lied to you Mmm yeah, yeah

------------------------------------------------------

Over and out from the king and Me!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nordsjö at viking..

Ja då var helgen över, en väldigt rolig helg! :)
I lördags bar det av mot storstaden Stockholm för att åka på Vikinglinekryssning med Jobbet. Festen började i bilen, lite öl och cider för att komma igång. :) hehe vi var helt säkra på att vi skulle få sova i D hytter, men ack så fel vi hade. A-hytt blev det. Gud vad jag har ätit massa god mat. Ja det har varit super roligt och trevligt. Tackar så hjärtligt för en trevlig helg.. :) Såg även Sahara Hotnights på lördagskvällen. Riktigt bra var de! Känner att jag fortfarande är trött och sliten, men det var det värt!

Längesen jag skrattade så här mycket som jag gjort i helgen. =D

hmm hade tänkt lägga in lite bilder men örkar inte mer än en! En på mig och Katt från båten får det bli..

image109

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Heart of gold...

Klockan är snart 02.00 och jag kan inte sova! Imorgon bär det av på kryssning med jobbet, jag borde vara glad, laddad och redo för party. Istället känner jag mig bara ledsen, maktlös och tom. Är kanske inte så konstigt med tanke på allt som hänt ikväll och under veckan. Jag har förlorat en väldigt bra vän tack vare en jävla skit sak. Jag är trött, trött på det mesta just nu. Men tydligen inte trött på det sättet att man kan sova.. Beror nog på adrenalinkicken jag fick för ca 1 timme sen. Var så arg att jag skakade. Inte ofta jag blir SÅ pass arg, bara på Jerry ibland då. ::) Nej jag var riktigt arg måste jag erkänna, kanske pågrund av ett missförstånd. Jag vet inte, jag vet inte alls vad jag ska tro längre!

Kanske ska jag ta mammas råd att sluta bry mig så mycket i och om folk. På något sätt hamnar jag ofta i konfliker med folk tack vare detta. Det kanske är så att det är jag som är orsaken till alla bråk. Ja kanske, kanske. Mamma tycker jag ska sluta bry mig och sluta att älta saker. Skönt med en mamma som är ärlig mot en fast det svider.För nog svider det att få kritik. Hon håller inte alltid med mig i det jag tycker. Hon får mig att tänka i andra banor. Dock tyckte hon att jag inte gjort något fel, vilket känns skönt. Men kanske ändå, jag vet inte!

Känner att det är mycket jag inte vet nu för tiden. Låg och tänkte igår kväll på vilket trist liv man lever. Det händer nästan aldrig något. Samma sak vecka in vecka ut. Men det är ju mitt liv, så vill jag att något ska hända är det ju upp till mig själv att ta tag i det. Men jag orkar bara inte!

Slut på ord så jag låter Neil Young avsluta detta dystra inlägg åt mig! Over to you Neil

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Reklam i bloggen!

Oj vad aktiv jag varit på sistonde. Vet att Anna är nöjd iaf, för varje gång du kollar in bloggen finns det något nytt och spännande att läsa.. :P Kan ju erkänna att jag haft 2 extremt tråkiga dagar.

Tycker det är så roligt att kunna lägga in massa videoklipp. Så nu kommer min favorit reklam. Har många gånger förklarat för mina vänner att jag gillar glocalnet reklamen - it's to high, men ingen har vetet vilken jag menat. Vilken tur att man kan lägga in youtube klipp i bloggen då säger jag.. =D

Varsegoda....

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

1 love!

Här kommer kvällens andra musiktips! Den här låten är även den helt underbar.. Lyssna, fundera och njuuut...;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

About you now!

Jag älskar den här låten. Partylåten nr 1 just nu...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Blindness, totaly blindness!

Idag är jag trött, uttråkad och irriterad. Tur att helgen närmar sig och att jag för en gångs skull har något roligt inplanerat. Nämnde det förut, ska på kryssning med Kattis och Jobbet. Ska bli skönt att komma iväg, fast det bara är till Stockholm - östersjön -Findland över en helg.

Ush svinkallt är det i min lägenhet fast jag inte haft fönster öppna på 2 dagar. Måste sluta med det för det tar sån tid innan isen från golvet smälter.

jag kan tycka det vara väldigt intressant hur människor funkar. Aldrig slutar man att förvånas!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rekord!

Aldrig tidigare har jag haft så mycket läsare! :) Skoj!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag slår ett slag för Smedjebacken!


Smedjebacken är beläget i sydvästra Dalarna och i hjärtat av Bergslagen med blånande berg och glittrande sjöar. Till Smedjebacken kom jag som sex åring, och kom till att stanna fram tills jag som 21 åring flyttade till Ludvika för att sedan fortsätta till Falun.

I Smedjebacken bor det ca 11.000 invånare.

Jag måste säga att jag tycker väldigt mycket om Smedjebacken. Området är väldigt vackert med många bra promenadstreckor. Smedjebacken är en gammal bruksort som ligger vid sjön Barken.
Som liten spenderade jag många dagar ute vid sommarstugan som ligger vid barken. Morfar kallade alltid stugan och ön för "Lilla Rhodos".

Precis som alla mindre hålor, känner alla, alla och alla pratar om alla. Det är det som är både charmen och det negativa med att bo i en liten tätort. Men detta gäller alla små städer, så någon skillnad på Ludvika och Smedjebacken kan jag inte tänka mig att det finns.
Smedjebacken ligger mig varmt om hjärtat och jag hoppas en dag kunna flytta tillbaka för att skaffa hus och familj. :)
Im a true smebackare!




Är inte Smedjebacken vackert så säg?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp mig!

Varför går det inte att se min rätta bloggdesign i webbläsaren firefox?  Jag  blir så arg!  Ok för er som har mozilla firefox öppna min blogg i explorer så får ni se hur den egentligen ska vara.

Men finns det någon som kan förklara hur jag ska göra för att rätt design ska visas i alla webbläsare?

Please HELP!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Oj vad jag har lärt mig..

Här kommer ni få se mitt första youtube klipp i min blogg. Äntligen har jag fått information om hur jag ska göra!

Mitt första klipp är en film som en god vän till mig gjort. Under idrott B (Högskolan) åkte min klass på en fjällvandring. Det fanns stunder då vi trodde att vi aldrig skulle få se våra nära och kära igen, hade inte räddning skett hade vi nog börjat äta varandra som i den där flygplansfilmen. :) Tror ni mig inte kolla in denna film gjord av filmaren och vännen Björn Wennberg.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blev Wärre idag..

Ordleker lite idag, Wärre är ju så klart Kattis.. =D Vi hade en riktigt trevlig kväll idag, lite kina food, godis och tv tittande. För en gångs skull kom jag faktiskt ner till Kattis, hmm fan jag är bra bekväm av mig ibland. Oftast knallar Kattis upp för den jobbiga backen för att efter några timmar knalla ner igen.  Tror det är min tur att röra lite på fläsket nu!

Sitter för mig själv och lyssnar på lite musik. Ledig imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, sova ut iaf. Tror aldrig jag varit så trött som jag är nu för tiden.

Funderar om jag ska ta och försöka lära mig lite mera om att designa bloggen, testa lite, men tror inte jag orkar.. Ska nog bara lägga mig i sängen och glo lite tv.

Till helgen blir det kryssning, då jäklar ska jag äta!! =D

Sov gott..


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va fel det kan bli!

Tycker det är tråkigt när bloggandet anväds på fel sätt.  Vi har ju dock rätten att skriva om nästan vad vi vill, men jag tycker man ska akta sig för vad man skriver.  Man måste faktiskt tänka på vad man sänder ut för budskap och hur man tror att det man skriver kommer att uppfattas. Att skriva provocerande leder bara till att många personer blir sårade eller irriterade.  Har man något att säga, tala klarspråk!  Det skapar bara så mycket onödiga konflikter. Sen är jag säkert inte bättre själv, vet att jag nån gång skrivit på så sätt att vissa skulle ta åt sig fast jag egentligen inte menade det. Man kan som människa vara riktigt elak. 

Jag vill uppfattas som en bra människa! Jag hoppas verkligen jag för det mesta uppfattas så..

Gud vilket svammel! Vet inte rikitgt vad jag vill med det här, när jag läser igenom det känns det som en 7 åring textat ihop det...

GAAAH jag behöver träna!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Under construction!

Fan va svårt det ska vara å fatta allt kring designen på bloggen då.. Har dock kommit en litet bit.. Kan ju berätta en hemlighet, Jag är helt lost både på bloggen och i photoshop! Lite pinsamt.. Vem vill lära mig?

Ciao!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()