Big Spender!

Ja idag gick jag loss på mina tänkta sparpengar. Köpte mig 2 par jeans, några tröjor och en parfym. Supernöjd är jag faktiskt. Ett av jeansen var baggy.. ALltid velat ha ett par och idag vågade jag mig på ett par..

Är lite förvirrad just nu över vad allt folk håller på med? Jag ger snart upp på tamefan alla!

Avslutar med att lägga in en blid på mina nya jeans.

  ps. kolla min superbruna mage.. =P

OUT!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bokmalen!

Är det jag det? Hmm jag undrar. Hade iaf ett seminarium i måndags där vi alla deltagare skulle ta med egenvald litteratur. En i klassen hade tagit med en krimenalroman, vid namnet flickan som lekte med elden, vilket var del 2 i en triologi av Stieg Larsson. Han tipsade starkt om denna triologi.

         

Senare på kvällen dagen efter då jag och Jerry är och handlar på svindyra tempo, vad ser jag inte bland pocketböckerna om inte del ett av triologin. Så jag var tvungen att köpa den.
Idag skulle mitt läsande börja, efter att ha läst 5 sidor hände detta!Nu kanske ni tror att boken började dåligt, så var det inte. Han inte få mig en riktig uppfattning innan ögonen slocknade och jag försvann in i drömmarnas land. Vet inte vad det är med mig och läsa, somnar alltid!

Snart dags att lägga sig och sova igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

End of discussion!

Nu får det räcka med dessa diskussioner! Vi kommer ingen vart ändå! Alla har vi olika åsiker och det är alltid roligt att diskutera, men nån gång får man lägga ner då man inte kommer någon vart utan bara uppreapar sig. =)

Over and out.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stå för ditt bloggande!

Det man måste förstå ang. en blogg är att den är en sorts offentlig dagbok. Man skriver en blogg för att andra ska läsa och ta del av ens tankar. Sen finns det en till finess, man kan lämna kommentarer.  Det innebär att folk kan ha åsikter om det man skriver och då lämnar en kommentar. Kan man inte ta det, kanske man ska fundera om ett bloggande verkligen är rätt för mig!
Då kanske det är dags att ta fram dagboken under sängen och fortsätta sitt skrivande där.

Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag lämnade en kommentar i en väns blogg, vilket ledde till att hon tog illa vid sig.  Men den bästa lösningen på den diskussionen är nog att jag slutar läsa hennes blogg helt så slipper hon behöva förklara sitt bloggande och ingen behöver ta illa vid sig! Men jag tycker bara det är så tråkigt med människor som inte riktigt kan stå för det man skriver eller kan ta en rättelse utan att bli aggresiva och försvarande. 
Varsegod alla läsa, ni får gärna kommentera eller ifrågasätta.

Jag har mina åsikter och kommer alltid vara kritisk till vad vissa häver ur sig! Thats me!

                                                                                

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

Jag fann den!

hehe nu har jag den äntligen efter flera dagas letande.. (1 dag då) Nu kan jag lyssna på högsta volymen å njuta!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla dessa nötter!

Chilinötter, jordnötter, nej det var ju faktiskt inte sånna nötter jag tänkte på. Jag blir bara så irreterad på alla dessa (människo) nötter som finns! Tänker inte nämna någon men alla som känner för att ta åt sig, varsegod!

Är sjuk men måste till skolan. Inte skoj. Blir mjukisbyxor idag.

IRRITATION!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Turkiet på lördag..:D

Ja då var det bokat och betalt.. Om 2 dagar sitter jag på ett plan och tittar ut över molnen och bara några timmar senare ligger jag på playan och solar min bleka kropp.
Kommer bli helt underbart, behöver verkligen det här.. Det tror jag vi alla som ska åka gör..:D

Imorgon blir det till att tvätt och skirva lista för allt som ska med.. För de som känner mig vet att jag har en dålig vana av att alltid glömma nått.. Men inte den här gången, och denna gång är mitt pass helt och giltigt.. hehe stackars Angelica när vi skulle åka och mitt pass inte godkändes.. Då var det stress kan jag säga..;) Saknar Angelica måste jag tilllägga, nu var det längesen jag träffade henne..:( Får vi fixa..


Nu ska jag sova strax.. NATTI...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Pessimistiska Caroline

Jaha vilken rolig helg det blev. Fick reda på att jag ska jobba imorgon (lördag) så det var bara att packa om allt och bege sig hemmåt igen. Just nu sitter jag helt ensam i min ensamma lägenhet och frossar godis och chips i min ensamhet. Skulle göra allt för att ha Jerry här hos mig nu. Min söta Jerry, som i mina ögon är den finaste som finns.

På onsdag bokar vi en resa till någonstans varmt med god mat.. Vi blir ett sött litet gäng, Jag, Jerry, Fredrik,  Madde, Anna & Kattis. Just nu är det väl lite si och så med hur det kommer bli men när vi alla ligger på playan med en drik i handen då vet vi alla hur värt det var alla pengar..

Hmm va alla snackar om att jag är en sur person, madde kallar mig pessimist, Jerry kallar mig muntergöken, och anna tyckte jag skulle kolla på nått program där de pratade om självbilden lr vad det var, och att inte störa sig på alla saker.. Tycker dock inte jag är så pessimistisk utan mer realistisk utifrån mitt perspektiv. Och jag kanske inte är en muntergök jämt för någon med namnet Jerry jämt retas med mig, sen kan man inte alltid ha ett leende på läpparna, och visst klagar jag ibland på folk men vissa saker tycker jag bara är fördjävliga och då måste jag säga det eller tycka det. Ja då har jag fått ur mig det då! Bäst å göra en smile så ingen tror jag är sur, haha  =)

Nej nu ska jag nog lägga mig och titta på tv.
Godnatt alla kära och nära. Puss
 


Min fina Jerry...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()