Caroline Af Ugglas..

Var tvungen att skriva ett inlägg om denna underbara sångerska..
Sitter och lyssnar på hennes Joplin på Svenska.. Var och lyssnade på henne i Smedjebacken för några veckor sen.. Är det någon man ska se live så är det henne... Men går inte det så tycker ja ni ska lyssna på hennes skiva..

Avslutar med ett citat från hennes låtar

" Frihet är bara ett annat ord för att ingenting ha kvar, Ja ingeting"

image66

http://carolineafugglas.com/

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sur och trött..

Tycker de flesta av mina bloggar bara är gnäll nu för tiden... Här kommer lite till.. Är så trött på allt.. vill inte jobba mer, vill sova så länge jag bara kan.. Min ekonomi är helt fucked up och mina föräldrar fattar ju fan ingenting.. Min lägenhet förfaller och jag får ingen ordning på nått..
Jag måste köpa

* En 120 säng = ca 3500:-
*tapeter = ca 500:-
*Väggfärg = ca 700:-
*Utlandssemester = ca 5000:-
*Trådlöst bredband = ca 500:-
*Digitalkamera = ca 2500:-
* En LCD TV = ca 6000:-

Ja men va roligt.. uppe i kostnader på 20000 kr... Får väl inse att jag inte kommer kunna köpa allt det jag vill.. Men vem kan det egentligen..

Jag är så less.. Vill bara skita i allt just nu... I helgen blir det iaf målning och tapetsering.. =D Jag tror det kommer att bli grymt bra!

Nej nu ska jag se tv.. Snart sova..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu jäklar!

En öl tagen... Klockan är 17.05 och morsan å jag ska ta oss vår första tequila! Undra hur den här kvällen kommer sluta..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Legitimation tack..

Ja jag börjar bli rätt trött på den frågan.. Tycker det är ganska jobbigt att vissa tror man är under 18 år när man är 23, och faktiskt fått druckit öl i över 5 år nu.. Var ute och drack öl med Jerry, Therese och Robin i lördags.. jag var näst äldst av oss alla men tror du inte på fan de bara frågade legg på MIG!! Hur gammal ser jag egentligen ut att vara? 17 år... jag gråter...

Helgen har varit bra.. Jag och Jerry var på bio och åt ute i fredags.. Som en riktig dejt.. Super trevligt.. Vi såg Die Hard 4, kan tipsa om att se den för jag själv tyckte den var super bra.. Å Brucan var lika sexig som alltid..;)

Idag fyller syster 21 år... Stort grattis.. åkte hem till Smedjebacken över dagen och gratta å käka lite tårta..Han även träffa Anna och Kattis lite..=D

Har försökt att möblera om här hemma.. blev inge bra tror jag.. får fixa till mer imorgon för nu orkar jag inte mer..
Är lite fundersam över lite saker just nu.. Ja blir inte klok på detta huvud..
VIll inte jobba nå mer.. Jag vill vara ledig som alla andra personer, hur ska jag orka med skolan.. :(

Nej nu skiter vi i det här.. Jo en fråga till er som läser.. Har ni nå tips på hur jag kan bli att se äldre ut?

Godnatt..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ditt jävla PERGO!

Ja gör verkligen inget annat än tänker på mitt jobb..=D Pergo är ett golvmärke men det låter som ett svärord.. Ja det tycker jag iaf..

Fick nyss en ganska sjuk fråga av Madde.. hehe den tjejen är lite speciell, men på ett bra sätt.. En dag Madde, en Dag..;)

Imorgon fredag..

Lägger in lite nya bilder tror ja.. jo det gör jag, bilderna är från förra helgen.. var fest hos Madde.. Fulla å glada var vi..:D lr? haha

Blev kort idag.. kanske har mer att berätta imorgon..
Fick inte vara ifred på lunchen idag heller.. suck...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Framfall.. ;)

Onsdag.. 3 dagars arbete kvar tills vila.. 3 tänker ni, ja jag ska faktiskt jobb lördag med.. =D men bara 3 timmar..
Det har kommit nytt folk till jobbet, 2 nya sommarjobbare, varav en 16 åring... hehe.. Han är min nya svans som svansar efter mig vart jag än går.. Han är dock ganska rolig, vilket kan behövas på jobbet ibland..
MEN LÅT MIG VARA I FRED UNDER MIN LUNCH.. =P  Tur Ronny har gått på semester annars hade nog killen blivit ärrad för livet.. Han lärade sig dock ett nytt ord av Ronny igår, nu mera vet han vad framfall är... Vet ni det?

Var på box med Kattis idag, svettades som en gris å kämpa som en galning.. känns bra nu efter..  Borde dock ta och hoppa in i duschen då ja inte luktar så gott som jag alltid annars brukar göra..lr? hehe..

Måste tvätta lite kläder nu, måste göra min matlåda tills imorgon.. men ja orkar inte.. Sitter helt fastklistrad i soffan, min rumpa känns dubbelt så tung som vanligt vilket då innebär ganska tungt.. =P

Va glad jag blev att nån skrivit och tyckt att mitt bloggande är intressant.. Det gav mig ett leende på läpparna ska du veta..

Nej nu ska jag nog ta tag i allt jag måste göra..

Ha en bra fortsatt kväll.. Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Det är inte lätt när det är svårt..

Vanlig dag på jobbet.. Var trött idag.. sov så skönt när jag kom hem från jobbet.. Det bästa som finns är att sova.. Få drömma sig bort från den trista och regniga vardagen.. Låg och sov till underbara Enrique låtar..

Känns lite trist just nu..

Ska nog lyssna vidare på Enrique, ladda hem " Ring my bells " med honom.. tycker den är fin att tänka till eller sova..Sad eyes är oxå en favorit..



Vad skulle man göra utan sina vänner..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It's a hang-up!

Ja det var allt för denna gång..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It's a heartache..

Mitt hjärta värker.. Kan det vara stress? Är panikångesten tillbaka? eller är jag bara en hypokondriker? Lr är det nått annat?

Tycker iaf inte om det, lr ont i hjärtat, nej mer ont över bröstet och vänster sida..  

image53

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Do you know?!

Ja snart är det fredag igen.. Hela 4 veckor har det gått sen jag började jobba.. Va fort allt går..
Helgen blir rolig, Kattis fyller år imorgon, 6 juli.. Tanten blir hela 23 år.. Grattis söt! Så då blir det tårta på jobbet (hoppas jag) och fest i smen på lördag..
Är någon sorts festival i smen, med massa band som ska spela, Caroline of ugglas for exampel.. Ska bli skoj att höra och se henne..

Idag var det rätt mycket och stressigt på jobbet.. Det var bara jag Kattis och Ronny.. Hehe kommer bli tråkigt på jobbet när han är på semester...:( Han var så snäll och överaskade oss med lite mjukglass med strössel på , i eftermiddags.. Sött..

Ja nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och  vilar mina stackars fötter.. Det är fin fint med musik.. Så många känslor och tankar som kommer upp..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Rum 1408

Har precis sett den nya psykologiska skräckfilmen 1408..  Nja, hade stora förväntningar på att bli riktigt rädd men måste erkänna att jag gömmde mig mer under täcker när jag såg the hitcher i helgen (b film).. Ska ja vara ärlig tycker ja inte den var så bra alls, visst såg jag klart hela men nee.. alltså filmen 1408

Drömde konstigt natten till idag, ons.. hehe Madde sov hos mig, så vakna vi båda mitt i natten av att jag låg och slog i hennes säng, dunka handen upp och ner i sängen, sen reste ja mig upp blixt snabbt.. Mumla nått om att jag tappade tapeter.. å ja som lärt mig att man inte ska ta med sig jobbet hem, så drömmer ja till och med om tapeter.. hehe lite roligt var det allt.. tur ja inte träffade madda bara, men inte var det långt ifrån..

Jobb imorgon med.. 9 - 18.. lite drygt, gillar bättre att jobba 7 - 4.. men men..

Jag har lite funderingar.. hmm.. ja jag vet inte riktigt... ibland är det bara inte lätt.. men man får väl bara se framåt kanske..Jag vet inte, vet du?

Nej nu ska jag sova lite..
Sweet dreams..

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

All will be well..


The new day dawns,
And I am practicing my purpose once again.
It is fresh and it is fruitful if I win but if I lose,
Oo I don?t know.
I will be tired but I will turn and I will go,
Only guessing til I get there then I?ll know,
Oh oh oh I will know.

All will be well.
You can ask me how but only time will tell.

The gabe Dixon Band - all will be well..

Min favorit låt.. Älskar låttexter.. kanske ska sluta tro att alla handlar
om mig bara. ., ;)






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En lugn helg..

Ja inte var jag ut en enda dag på Ludvika Festen.. Å det känns hur bra som helst..

Imorgon börjar jag kl 7.. till 4... Ganska skönt.. Ska spela minigolf sen.. Få se om jag ställer mig och skriker som jag gjorde sist.. =O

Fortfarande förkyld..Drygt..

Hittat massa nya bra låtar.. nån som laddat ner dem på min dator.. Tack.. :D

Ja ni märker ju hur rolig jag är idag.. Blir nått roligare framöver..

Sov gott alla läsare vilka ni nu än är..

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()