GodBye my dear friend!

Jag har tagit det stora beslutet att säga upp bekantskapen med en av mina närmaste! Igår kväll när jag skulle lägga mig började min mage kurra och skrika av hunger! WHAT!! tänkte jag, det är helt omöjligt, så mycket som jag åt under dagen.. Då insåg jag vem boven var! PEPSI MAX! Under kvällen hade jag druckit (för mycket) pepsi max. Och nog har jag vetat/ eller hört alla tjata om att pepsi max (aspartan/Sukralos) ger hungerkänslor. Men det var först igår det verkligen kopplade för mig! =P Så nu har jag lovat mig själv, och er läsare med att helt sluta dricka pepsi max under minst 1 månad först! Jag måste rensa kroppen på suget och mitt beroende!
Kan jag sluta bita på naglarna så kan jag väl sluta dricka pepsi! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Stopp!

Ja jag har stopp i diskkon, så nu ska vi se hur det går när jag försöker mig på propplösande medel om kaustiksoda. Tog ett tag innan jag fatta hur man fick upp locket, barnsäkert.. host.. =P

Ska snart sätta mig på ett tåg mot min älskling. Varför uggla i Falun när jag kan åka till Smedjebacken! Ingen skola på resten av veckan! =)

Har säkert glömt något viktigt när jag packa, som vanligt..

Nej som ni märker har jag inte mycket vettigt att säga, avslutar med en bild..Haha, Jag, Jerry, Julia och Kristoffer på Grönalund!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God morgon..

jag sitter och kämpar i mig frukost, för frukost är ju det viktigaste målet på dagen, men jag måste erkänna! Jag är varken hungrig eller sugen, och gott är det inte..:/ Snart dags för skola.. Har en känsla av att dagen kommer bli super lång. VI får väl se! Det enda jag längtar till nu iaf är att få komma hem igen och lägga mig och sova några timmar.. Fy så skönt!

Nej nu har jag inte tid för det här nå mer..

Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()