2012-06-29

Ja snart är det Juli, men det kan man inte tro när man tittar ut genom fönstret! Vart är sommaren? Hoppas den kommer snart iaf. Kan behöva lite färg på mina kritvita ben, eller hela min kritvita kropp för den delen! 
 
Ludvika festen är i fullgång och imorgon ska jag ut tillsammans med Jerry, Anna och Burre. Ska bli riktigt skoj. Blir grill och lite drinkar hemma hos dem innan vi beger oss mot stan. Mamma och pappa får ta hand om Julia, men jag åker nog dit och sover på natten,kan ju inte vara utan henne allt för länge! :)
 
Lite uppdate om Julia.
 
Den 21 juni upptäckte vi hennes första tand, det förklarar hennes feber för några veckor sedan och varför hon varit så gnällig. Så snart börjar det väl om när tand nr 2 kommer. stackar plutta! 
 
Hon rullar från rygg till mage (höger sida) hela tiden, och nu börjar hon kunna ligga lite längre stunder innan hon blir arg. Men helst ska ju mamma sitta bredvid och titta på! ;) Fösöker hela tiden ta sig framåt, skjuter upp rumpan i vädret, men har inte förstått det där med att hjälpa till med armarna. 
 
Hon har börjat undersöka mer saker, mammas näsa och mun är en favorit, drar och river i min stackars näsa! :) 
Håller stadigt i skallran och för den mot munnen, allt ska ju smakas. 
 
 
Förra veckan hittade hon sina fötter, kanske inte så jätte intresserad av dem men leker ibland med dem. Brukar skratta om man för fötterna mot hennes mun. 
 
Just ja, sen har hon enligt Jerry lärt sig alla trädgårdensväxter på Latin. Duktiga tjejen! ;)
 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback