Ush å fy vilken tjockis..

Ush å fy vilken tjockis jag har blivit. Det måste bli ändrig på detta! Så på måndag ska jag sluta helt med godis! Målet blir att inte äta på en månad. Jag måste även komma igång med träningen igen. Förstår inte varför jag inte tränar då jag tycker att det är riktigt kul med de pass som finns i Ludvika. Ansi! Box på fredag?? I NEED IT! Fattar inte varför det ska vara så svårt att gå ner i vikt men fy tusan så lätt det är att gå upp.. Ställde mig på vågen är om dagen och den visade på tok för mycket!

Egentligen skulle man ha en vägning en gång i veckan och skriva ut här vad den visar, eller starat en viktgrupp som träffas och väger in sig en gång i veckan. Tänk att stå inför massa folk och visa vad man väger, tror det kan sätta fart på en att kämpa! För ingen vill ju stå där vecka två och minskat minst i vikt! Någon som är sugen på att gå med i min viktgrupp? ;)

Ikväll blir det släktfest hos mor och far, vi ska fira min examen, att jag faktiskt blivit lärare och fått jobb. Inte som idrottslärare men typ ett lärarjobb..

Aja, nu ska jag platta mitt ruffs!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Camilla Svärd

Grattis till Examen Carro! Va kul att du har fått jobb också. Hoppas att det går bra och att du trivs i arbetslivet. Kram Camilla

Postat av: Lina

Tack, den värmer. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback